Παναθηναϊκός απ΄τα παλιά… διέσυρε την Βίρτους Μπολόνια μέσα σε δέκα λεπτά

Ο νόμος του ΟΑΚΑ, μίλησε και μπροστά σε 17.000 κόσμο, ο Παναθηναϊκός από τα παλιά έριξε στο καναβάτσο τη Βίρτους Μπολόνια

Μιτογλου παο

Ο Παναθηναϊκός… πέταξε από πάνω του την αμφισβήτηση που δέχθηκε για 31 λεπτά και με ένα εξωπραγματικό τελευταίο εννιάλεπτο πήρε στο ΟΑΚΑ την τρίτη διαδοχική νίκη του στη Euroleague, δίνοντας θετικό πρόσημο στο ρεκόρ του.

Οι «πράσινοι» επικράτησαν με 90-76 της Βίρτους Μπολόνια, για την 9η αγωνιστική, «προσγειώνοντας» απότομα τους Ιταλούς (ρεκόρ 6-3), οι οποίοι προέρχονταν από τον θρίαμβο στον ιταλικό «εμφύλιο» με την Αρμάνι Μιλάνο.

Ο ασταμάτητος Ντίνος Μήτογλου ήταν για ακόμα μία φορά ο MVP του Παναθηναϊκού. Διανύοντας την καλύτερη περίοδο της καριέρας του ο Έλληνας πάουερ φόργουορντ έκανε… ό,τι ήθελε στο παρκέ, σημειώνοντας άλλο ένα double – double (24 πόντοι, 10 ριμπάουντ).

 

Διψήφιος και εξαιρετικός στο δεύτερο ημίχρονο ο Ματίας Λεσόρ (10 πόντοι, 9 ριμπάουντ), σταθερός ο ηγέτης Κώστας Σλούκας (11 πόντοι, 4 ασίστ), «ξεμπούκωσαν» οι Λούκα Βιλντόζα και Κέντρικ Ναν (11π. έκαστος). Βέβαια, credits πηγαίνουν στον Μάριους Γκριγκόνις, που άλλαξε τον ρυθμό με την άμυνα και τη δημιουργία του στην 4η περίοδο (6π., 2ρ., 4ασ.), αλλά και στον πάντα πολύτιμο Τζέριαν Γκραντ (7 πόντοι, 7 ασίστ, 5 κλεψίματα). Επιπλέον, διψήφιος ήταν και ο Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι (10π.).

Στην αντίπερα όχθη, το δίδυμο Μάρκο Μπελινέλι (20 πόντοι με 5/10 τρίποντα) και Τορνίκε Σενγκέλια (17 πόντοι, 10 ριμπάουντ, 3 ασίστ) απείλησε το «τριφύλλι», αλλά δεν μπορούσε να το κερδίσει στο ΟΑΚΑ. Ο Παναθηναϊκός είχε περισσότερες λύσεις, πιο «καθαρό μυαλό» στα κρίσιμα, απίστευτη ώθηση από το κοινό του και δικαίως έφτασε στην νίκη.

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης αποχαιρετά την Άννα Παναγιωτοπούλου: «Σ’ ευχαριστώ από καρδιάς»

Screenshot 2024 05 04 211220

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης αποχαιρετά την Άννα Παναγιωτοπούλου: «Σ’ ευχαριστώ από καρδιάς»

Ο ηθοποιός, Θανάσης Ευθυμιάδης, αποχαιρέτησε την Άννα Παναγιωτοπούλου δημοσιεύοντας μια φωτογραφία τους από τα γυρίσματα…