Παναθηναϊκός: "Ύβρεις σε παραλήρημα, να επιληφθούν οι Αρχές"

Με επίσημη ανακοίνωση απάντησε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός στα όσα έγιναν στα αποδυτήρια και τη μικτή ζώνη του γηπέδου του Ατρόμητου.

5a1a5a2b1dc524a7468b45a9

Το «έλα να δεις» έγινε στο Περιστέρι όταν τελείωσε το παιχνίδι του Ατρόμητου με τον Παναθηναϊκό. Το τρίτο ημίχρονο ήταν «καυτό» και είχε μπόλικη ένταση.Η σπίθα της έντασης άναψε λίγο πριν οι ομάδες πάνε στη φυσούνα και έξω από τα αποδυτήρια πήρε «φωτιά» , με τους ανθρώπους του Ατρόμητου να κάνουν… ντου σε διαιτητές και παρατηρητές, αυτούς του Παναθηναϊκού να αναρωτιούνται γιατί ήταν στα αποδυτήρια ο τιμωρημένος Γιώργος Σπανός και να ακολουθεί… έκρηξη με τρομερά χυδαίες εκφράσεις από αξιωματούχους των γηπεδούχων και ατάκες του στιλ «θα πέσετε στη Γ’ εθνική» και «είστε απλήρωτοι, πεινάτε» προς τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού.

Οι τελευταίοι, κράτησαν την ψυχραιμία τους και δεν προέβησαν  σε κάποια άσχημη αντίδραση της στιγμής  ακόμα και στις λεκτικές αντιπαραθέσεις που είχαν με τους γηπεδούχους, όμως, απάντησαν λίγη ώρα αργότερα με επίσημη ανακοίνωση. Σε αυτή, η «πράσινη» ΠΑΕ ξεκαθαρίζει πως θα πρέπει άμεσα να επιληφθούν οι αρμόδιες Αρχές για όσα έγιναν υπό την ανοχή του Γιώργου Σπανού στο Περιστέρι, ενώ παράλληλα καταφέρθηκαν εναντίον του διαιτητή Μάνταλου ο οποίος με τις αποφάσεις του τους υποχρέωσε στην ισοπαλία!

Η ανακοίνωση:

«Το Σάββατο στο γήπεδο του Περιστερίου γίναμε μάρτυρες χυδαίων και υβριστικών επιθέσεων από παράγοντες της ομάδας του Ατρομήτου κατά μελών του Παναθηναϊκού. Όλα ξεκίνησαν με τη λήξη της αναμέτρησης όταν άνθρωποι του πάγκου των γηπεδούχων επιτέθηκαν απρόκλητα λεκτικά σε ποδοσφαιριστές και στελέχη της ομάδας μας. Συνεχίστηκαν με αγοραίες συμπεριφορές στο χώρο των αποδυτηρίων και κατέληξαν κατά την αποχώρηση της αποστολής του Παναθηναϊκού.

Και όλα αυτά από υψηλόβαθμα στελέχη της διοίκησης του Ατρομήτου, όπως ο Γιώργος Σπανός, ο οποίος πρόσφατα παραπέμφθηκε σε δίκη με την κατηγορία της αλλοίωσης αποτελεσμάτων, κάτι που συνιστά κακουργηματική πράξη.

Τέτοιες παραληρηματικές ύβρεις όχι απλά δεν αγγίζουν τον Παναθηναϊκό, τα εκατομμύρια των φίλων του και την τεράστια Ιστορία του, αλλά ντροπιάζουν την ίδια την ομάδα του Ατρομήτου. Τις θεωρούμε απαράδεκτες και περιμένουμε από τις αρμόδιες Αρχές να επιληφθούν άμεσα.

Όσο για τη διαιτησία του γνωστού στο πανελλήνιο κ. Μάνταλου η φράση «στα τρία κόρνερ πέναλτι», απέκτησε άλλη οντότητα αφού στις τρεις παραβάσεις πέναλτι που υπέπεσαν ποδοσφαιριστές του Ατρομήτου, υπέδειξε τη μία. Κατόρθωσε δε να αφήσει επί 94 λεπτά στο γήπεδο τους Ρισβάνη, Ουάρντα, Χατζηϊσαΐα οι οποίοι έπρεπε να είχαν αποβληθεί».

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…