Newsroom

Newsroom

Παναθηναϊκός: Ήττα με 2-0 σε φιλικό από τον Απόλλωνα

Ο κακός Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 0-2 από τον καλύτερο Απόλλωνα σε φιλικό που έγινε στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

598cc5991dc524c3738b45da

Δεν ήταν, όμως, μόνο η προβληματική εικόνα που έδειξαν οι «πράσινοι» σε όλο το 90λεπτο και τα κενά που είχαν σε όλες τις γραμμές τους ενόψει του πρώτου αγώνα των play off του Europa League με την Αθλέτικ Μπιλμπάο, αλλά περισσότερο ίσως αυτό που στεναχώρησε τον Μαρίνο Ουζουνίδη ήταν ο τραυματισμός του Κουλιμπαλί στο 34΄.

Ο αμυντικός από το Μάλι αντικαταστάθηκε λόγω ενοχλήσεων που ένιωσε και μετέβη απευθείας στο νοσοκομείο για να υποβληθεί σε απεικονιστικό έλεγχο. Υπάρχουν φόβοι για θλάση, κάτι που εφόσον επιβεβαιωθεί ο βασικός δεξιός μπακ των «πρασίνων» θα μείνει στα… πιτς για αρκετό διάστημα και θα χάσει και τα δύο ματς με τους Βάσκους.

Η ομάδα που έχασε τις περισσότερες ευκαιρίες και που «πάτησε» καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο ήταν αυτή που πήρε τη νίκη. Οι πολλές αλλαγές που έκανε ο Ουζουνίδης δεν επέτρεψαν στους «πράσινους» να βρουν ρυθμό, δεν υπήρχε φρεσκάδα, σε αντίθεση με την ομάδα του Άκη Μάντζιου, η οποία έδειξε ότι έχει δουλευτεί σωστά στην προετοιμασία και με βάση την εικόνα της αναμένεται να παρουσιαστεί ιδιαίτερα ανταγωνιστική στο πρωτάθλημα της Super League.

Οι φιλοξενούμενοι έχασαν τρεις κλασικές ευκαιρίες στο πρώτο 45λεπτο. Οι παίκτες του Άκη Μάντζιου πλησίασαν κοντά στο γκολ με τους Σιατραβάνη, Μάασι και Καστιγέχος, αλλά κανείς τους δεν βρήκε το στόχο από εξαιρετικά πλεονεκτική θέση στην περιοχή.

Σε ολόκληρη τη διάρκεια του αγώνα οι γηπεδούχοι είχαν μόλις μία καλή φάση, αυτή του 2ου λεπτού με την κεφαλιά του Μολίνς να διώχνει με υπερένταση ο Τσόβιτς. Στο δεύτερο μέρος δεν σημειώθηκε ούτε μία φάση άξια αναφοράς μέχρι το 86΄.

Τότε από λάθος της άμυνας του Παναθηναϊκού, ο Αλμπάνης πλάσαρε τον Κότσαρη κι άνοιξε το σκορ, ενώ στο 89΄ με το απευθείας φάουλ του Ελμπάζ «γράφτηκε» το τελικό 2-0 υπέρ της «ελαφράς ταξιαρχίας». 

Κρήτη: Συνελήφθη 38χρονος πρώην σύντροφός της για αρπαγή και εκβιασμό με γυμνές φωτογραφίες

kriti

Κρήτη: Συνελήφθη 38χρονος πρώην σύντροφός της για αρπαγή και εκβιασμό με γυμνές φωτογραφίες

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 38χρονος φέρεται να έπεισε την νεαρή γυναίκα να συναντηθούν, όπου παρά…

Ντουμπάι: Συντρίμμια από ιρανικό βλήμα έπεσαν σε ουρανοξύστη στη Μαρίνα – Εκκενώθηκαν κτίρια (video)

ntoumpai

Ντουμπάι: Συντρίμμια από ιρανικό βλήμα έπεσαν σε ουρανοξύστη στη Μαρίνα – Εκκενώθηκαν κτίρια (video)

Κάτοικοι σε Ντουμπάι και Άμπου Ντάμπι έλαβαν στα κινητά τους τηλέφωνα ειδοποιήσεις για εισερχόμενους πυραύλους

Οι Προτάσεις μας

Επίθεση σε συνεργείο του OPEN στη Βηρυτό – Διακόπηκε η ζωντανή σύνδεση της Μαρίας Καρχιλάκη (video)

karcilakj

Επίθεση σε συνεργείο του OPEN στη Βηρυτό – Διακόπηκε η ζωντανή σύνδεση της Μαρίας Καρχιλάκη (video)

Η παρουσία ξένων συνεργείων γίνεται όλο και λιγότερο ανεκτή από ανθρώπους που βιώνουν την απώλεια…

Σχετικά με ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παγκόσμιο Κύπελλο: Ο συλλέκτης μεταλλίων χτύπησε ξανά -Ασημένιος ο Λευτέρης Πετρούνιας στο Μπακού

6420974

Παγκόσμιο Κύπελλο: Ο συλλέκτης μεταλλίων χτύπησε ξανά -Ασημένιος ο Λευτέρης Πετρούνιας στο Μπακού

Άλλη μία υπερπροσπάθεια από τον Λευτέρη Πετρούνια στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Μπάκου, αναδείχτηκε 2ος στους…

Αμερική: Χαμός σε αγώνα μπάσκετ γυναικών – Διαιτητής έπεσε αναίσθητη μετά από χτύπημα

Στιγμιότυπο οθόνης 2026 03 05 9.44.48 μμ

Αμερική: Χαμός σε αγώνα μπάσκετ γυναικών – Διαιτητής έπεσε αναίσθητη μετά από χτύπημα

Μία διαιτητής δέχθηκε χτύπημα στο πρόσωπο, έπεσε στο παρκέ και έχασε τις αισθήσεις της, με…