Παναθηναϊκός: Ανακοινώθηκε ο Χουλτ – Στην Ολλανδία με την ομάδα ο Ιμπάρμπο

Ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού είναι από σήμερα και για τα επόμενα τρία χρόνια ο Νίκλας Χουλτ. Ο Σουηδός διεθνής αριστερός μπακ-χαφ πέρασε τις ιατρικές εξετάσεις και οι «πράσινοι» ανακοίνωσαν την απόκτησή του.

577579b21dc5248b538b478b

Ο Χουλτ θα αναχωρήσει άμεσα για την Ολλανδία προκειμένου να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ομάδας.

Η ανακοίνωση:

«Η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση του Νίκλας Χουλτ. Ο Σουηδός ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας μέχρι το καλοκαίρι του 2019 και τον καλωσορίζουμε στην “πράσινη” οικογένεια.

Ο Μπο Νίκλας Χουλτ -όπως είναι το πλήρες ονοματεπώνυμό του- γεννήθηκε στις 13 Φεβρουαρίου του 1990 στην πόλη Βέρναμο της Σουηδίας. Έκανε ντεμπούτο στην ομάδα της γενέτειράς του, το 2008 και, μετά από 20 ματς, την επόμενη χρονιά μεταγράφηκε στην Έλφσμποργκ. Εκεί, παρέμεινε για μια πενταετία, έχοντας 92 εμφανίσεις και 11 τέρματα, για να μετακομίσει το 2014 στη Νις, μετρώντας 45 συμμετοχές και δύο γκολ έκτοτε.

Ο Χουλτ είναι διεθνής με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του τέσσερις φορές, σε επίπεδο Εθνικής Ανδρών, ενώ παράλληλα έχει περάσει προηγουμένως από τα μικρότερα ηλικιακά κλιμάκια της Σουηδίας».

Εν τω μεταξύ, μόνο τα τυπικά έμειναν για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Βίκτορ Ιμπάρμπο στον Παναθηναϊκό. Ωστόσο, ο Κολομβιανός θα πρέπει να θεωρείται ήδη παίκτης των Πράσινων, αφού ενσωματώθηκε με την αποστολή της ομάδας στην Ολλανδία.

Ο 26χρονος επιθετικός μπορεί να μην έχει ανακοινωθεί ακόμα από το “τριφύλλι”, ωστόσο ταξίδεψε στην Ολλανδία το απόγευμα της Πέμπτης, όπου είχε την πρώτη γνωριμία με τους νέους συμπαίκτες του και τον Αντρέα Στραματσόνι, ενώ αύριο θα κάνει την πρώτη του προπόνηση με την φανέλα του “τριφυλλιού”.

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης αποχαιρετά την Άννα Παναγιωτοπούλου: «Σ’ ευχαριστώ από καρδιάς»

Screenshot 2024 05 04 211220

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης αποχαιρετά την Άννα Παναγιωτοπούλου: «Σ’ ευχαριστώ από καρδιάς»

Ο ηθοποιός, Θανάσης Ευθυμιάδης, αποχαιρέτησε την Άννα Παναγιωτοπούλου δημοσιεύοντας μια φωτογραφία τους από τα γυρίσματα…