Newsroom

Newsroom

Πάμε σινεμά (ή αλλιώς τι θα δούμε στις αίθουσες αυτές τις μέρες…)

Οι τολμηροί υπερήρωες “X-Men” επιστρέφουν αυτήν την εβδομάδα, το “Μυστικό της Μέιζι” και το animation “Ζαμπίζια: Πουλιά στον Αέρα” προβάλλονται…

cinema1

Οι τολμηροί υπερήρωες “X-Men” επιστρέφουν αυτήν την εβδομάδα, το “Μυστικό της Μέιζι” και το animation “Ζαμπίζια: Πουλιά στον Αέρα” προβάλλονται σε α’ προβολή στις αίθουσες αυτήν την εβδομάδα.

X-Men: Ημέρες Ενός Ξεχασμένου Μέλλοντος 

Ο Μπράιαν Σίνγκερ σκηνοθετεί μια περιπέτεια – ταινία επιστημονικής φαντασίας με την αφρόκρεμα των ηθοποιών στο κινηματογραφικό στερέωμα. Δράση, χιούμορ, εντυπωσιακό 3D και μηνύματα περί φιλίας και ανοχής του διαφορετικού, είναι τα κύρια χαρακτηριστικά αυτού του σίκουελ που περιμέναμε καιρό τώρα.

Το Μυστικό της Μέιζι 

Οι Σκοτ ΜακΓκι και Ντέιβιντ Σίγκελ, με τη συμβολή των εξαιρετικών στους ρόλους τους Τζούλιαν Μουρ και Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ, έχτισαν ένα δράμα που δεν είναι μελόδραμα, μια καθημερινή ιστορία με ήρωες που έχουν αδύναμες στιγμές αλλά παλεύουν, όπως όλοι, να βρουν ισσοροπίες, ακόμη και στα δύσκολα… 

Ζαμπίζια: Πουλιά στον Αέρα 

Η “Zαμπίζια” είναι μια διασκεδαστική και αστεία ταινία κινουμένων σχεδίων που καταπιάνεται με διαχρονικά ζητήματα, όπως η περιβόητη σχέση πατέρα-γιου και η αρμονική ένταξη ενός προσώπου ή στη δική μας περίπτωση ενός πουλιού, σε μια κοινωνία με νόμους και δομές.

Ταινιόραμα 2014: Η γιορτή του Φιλμ στο Άστυ 

Το κλασικό Ταινιόραμα επιστρέφει για άλλη μία χρονιά στο Άστυ, από τις 15 Μαΐου έως τις 9 Ιουλίου 2014. 168 ταινίες, 56 ημέρες, 8 εβδομάδες, 2 μήνες.

8th Outview Film Festival: 11ημέρες queer κινηματογράφου 

Ως τις 25/5 στην Ταινιοθήκη συνεχίζεται το φεστιβάλ που “Δεν πολιτεύεται, αλλά ασκεί πολιτική μέσα από την τέχνη”. 

Intermezzo 

Το έντονης καλλιτεχνικής αισθητικής δράμα «Intermezzo» γυρίστηκε το 1936 στη Σουηδία. Στο βασικό καστ συμπεριλαμβάνεται και η νεαρή, τότε, Ingrid Bergman, σε έναν από τους τελευταίους της ρόλους σε σουηδική ταινία και λίγο πριν φύγει για τα πλατό του Hollywood. Την σκηνοθεσία υπογράφει ο Gustaf Molander, ενώ πρωταγωνιστεί και ο Goesta Ekman. 

Best Of Vol #1 στην Ταινιοθήκη Θεσσαλονίκης 

Με μια αναδρομή στις καλύτερες ταινίες που προβλήθηκαν τη χρονιά που πέρασε ολοκληρώνεται η κινηματογραφική σαιζόν της Ταινιοθήκης Θεσσαλονίκης. 

Πηγή: in.gr

«Καμπανάκι» του ΕΟΦ που διαφημίζεται για τους πόνους των αρθρώσεων -«Μην το χρησιμοποιήσετε»

eof

«Καμπανάκι» του ΕΟΦ που διαφημίζεται για τους πόνους των αρθρώσεων -«Μην το χρησιμοποιήσετε»

Το σκεύασμα αυτό δεν είναι εγκεκριμένο φαρμακευτικό προϊόν και ως εκ τούτου δεν έχει αξιολογηθεί…