Newsroom

Newsroom

Νέο τρολ από πιτσιρικάδες στον Τσελίκα: «Πάμε Πάρο, και οι 2 θετικοί, να δούμε ποιος θα κολλήσει τους περισσότερους»

Μετά τον νεαρό που είπε στον Γιώργο Τσελίκα, την ώρα που ήταν live η εκπομπή στον ΣΚΑΪ, ότι έχει «θετικό τεστάκι» και πάει διακοπές, δύο ακόμα πιτσιρικάδες του είπαν πως είναι θετικοί στον κορονοϊό αλλά...φεύγουν για διακοπές «για Πάρο, πού αλλού;».

image 11
Ξεκίνησε η μεγάλη έξοδος του Ιουλίου και για ακόμη μια χρονιά, η παράδοση της ανταπόκρισης από το λιμάνι του Πειραιά για όσους αναχωρούν για διακοπές στα ελληνικά νησιά «καλά κρατεί». Ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ κάνει καθημερινό ρεπορτάζ από το λιμάνι του Πειραιά καταγράφοντας με την κάμερα την επιβατική κίνηση στα πλοία και συνομιλώντας με τους τουρίστες.

Νέο τρολ από πιτσιρικάδες στον Τσελίκα

Μετά τον νεαρό που είπε στον Γιώργο Τσελίκα, την ώρα που ήταν live η εκπομπή στον ΣΚΑΪ, ότι έχει «θετικό τεστάκι» και πάει διακοπές, δύο ακόμα πιτσιρικάδες του είπαν πως είναι θετικοί στον κορονοϊό αλλά…φεύγουν για διακοπές «για Πάρο, πού αλλού;» Και βάζουν στοίχημα ποιος θα καταφέρει να κολλήσει τους περισσότερους.

Έτσι και σήμερα, ο Γιώργος Τσελίκας, αφού έπαιξε τάβλι, πλησίασε μια δύο νεαρούς, ρωτώντας τους για τις διακοπές τους. Οι δύο πιτσιρικάδες του είπαν ότι είναι θετικοί στον κορονοϊό αλλά φεύγουν για την Πάρο.

«Πάμε Πάρο εννοείται, πού αλλού να πηγαίναμε; Και οι δύο θετικοί, να δούμε ποιος θα κολλήσει τους περισσότερους, κάνουμε ανταγωνισμό» είπε ο ένας από τους πιτσιρικάδες.

Δείτε το βίντεο:

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…