Παλιός φίλος και συμπαρουσιαστής του Άδωνι «πυροβολεί» Κεραμέως: Σας στηρίξαμε και μας καταστρέφετε

Σε απόγνωση με τις κυβερνητικές επιλογές ο «κολλητός» του Άδωνι...

NewsRoom 19/04/2021 | 15:36

Όλοι θυμόμαστε τις παλιές, χρυσές εποχές όταν οι δυο φίλοι και «μάγοι» των τηλεπωλήσεων, Άδωνις Γεωργιάδης και Θεοδόσης Ζερβουδάκης, διαφήμιζαν την πραμάτεια τους με μεγάλο ζήλο.

Δυστυχώς τα πράγματα άλλαξαν... τόσο που ο γνωστός επιχειρηματίας Θεοδόσης Ζερβουδάκης προχωρά σε οργισμένες αναρτήσεις κατά της κυβέρνησης και συγκεκριμένα ξεσπώντας εναντίον της Νίκης Κεραμέως.

Ο Θ. Ζερβουδάκης «καταγγέλλει» το υπουργείο Παιδείας και την υπουργό για πρωτοφανείς και επιλεκτικές διακρίσεις. Είναι μάλιστα τέτοια η αγανάκτησή του, που τονίζει με ένα μήνυμα που προφανώς απευθύνεται προς όλη την κυβέρνηση, πως...«Σας στηρίξαμε και μας καταστρέφετε».

«Επιλεκτικά τα δίνετε κ.Υπουργέ από κλείσατε πάνω απο 500 καταστήματα με πάνω απο 2500 εργαζόμενους ποτ έχουμε και υποδομές και χιλιάδες λάπτοπ τάμπλετ & desktop σε δελεαστικές τινές μηχανήματα refurbished και ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ στους πολίτες το δικαίωμα της ελεύθερης επιλογής!

Και οσοι πουλάμε refurbished κ. Κεραμεως βα ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ και να απολύσουμε χιλιάδες κόσμου έτσι??? Ο κόσμος που δεν έχει να πληρώσει παραπάνω χρήματα των 200€ να πάρει λαπτοπ γιατί του το απαγορεύεται????

Σας στηρίξαμε & μας ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ!», είναι αναλυτικά τα σχόλια - απαντήσεις του Κ. Ζερβουδάκη προς την Νϊκη Κεραμέως.

Ποιος είναι ο Θεοδόσης Ζερβουδάκης και ποια η σχέση του με τον Άδωνι Γεωργιάδη...; Δείτε παρακάτω: