Παλιά του τέχνη κόσκινο: Εξώδικο Άδωνη σε Βαξεβάνη και Documento επειδή αποκάλυψαν την αδήλωτη εξωχώρια εταιρία του

Παλιά του τέχνη κόσκινο για τον Άδωνη Γεωργιάδη, ο οποίος για πολλοστή φορά στράφηκε νομικά εναντίον της εφημερίδας Documento και των δημοσιογράφων του. Πρόκειται για την υπόθεση με την αδήλωτη εξωχώρια εταιρία που αποκάλυψε η εφημερίδα.

5a79b94a1dc524a4408b45fe

Ο ακροδεξιός αντιπρόεδρος της ΝΔ, που δεν δίστασε να στραφεί έμμεσα μετά τις αποκαλύψεις και κατά της «οφσορούχο» συζύγου του Κυριάκου Μητσοτάκη, Μαρέβας Γκραμπόφσκι, επέλεξε να στείλει εξώδικο στον εκδότη του Documento, Κώστα Βαξεβάνη και τον δημοσιογράφο Βασίλη Ανδριανόπουλο.

Ο Άδωνης Γεωργιάδης στο εξώδικό του δεν αρνείται φυσικά τις αποκαλύψεις του Documento για την αδήλωτη εξωχώρια εταιρία του. Άλλωστε, αν θυμάστε, μόλις χθες παραδέχτηκε ότι το ρεπορτάζ ήταν σωστό.

Διαβάστε σχετικά: Όλες οι αποκαλύψεις για την αδήλωτη offshore του Άδωνη Γεωργιάδη

«Είχα ζητήσει την λύση της από τον τότε συνέταιρο μου και είχαμε ξενοικιάσει τα γραφεία σε διάστημα λιγότερο των δυο μηνών από την σύστασή της. Όπως αποδεικνύεται, αυτό δεν δηλώθηκε -εκ παραδρομής- στην εφορία εκεί και έτσι φαίνονταν τυπικά υπαρκτή και διεγράφη αυτομάτως».

Το πρόβλημα του είναι πώς αποκαλείται η εταιρεία του στο ρεπορτάζ.

Offshore είναι κάθε εταιρεία που δεν δραστηριοποιείται στην χώρα. Και πάντως να θυμίσουμε και στον ίδιο και στους αναγνώστες ότι ο κ. Γεωργιάδης για offshore του Χαϊκάλη μιλούσε όταν είχε προκύψει το πρόβλημα με την αντίστοιχη εταιρεία του ηθοποιού και πρώην υφυπουργού, Παύλου Χαϊκάλη στην Κύπρο.

Ας εξηγήσει λοιπόν με σοβαρά επιχειρήματα στη Βουλή γιατί «ξέχασε» να δηλώσει εταιρεία που είχε στην Κύπρο.

Διαβάστε σχετικά: Νέες αποκαλύψεις για την αδήλωτη εταιρεία του Άδωνη

Δείτε το εξώδικο:

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…