Πάλι «κούνησε το δάχτυλο» ο Άδωνης: Αν δεν τηρηθούν τα μέτρα, θα ξανακλείσουν τα καταστήματα

Ο Υπουργός Ανάπτυξης ξανακούνησε το δάχτυλο στην ήδη κουρασμένη κοινωνία αφού ούτε λίγο ούτε πολύ ανακοίνωσε πως τα μέτρα χαλάρωσης συνιστούν ζήτημα ατομικής ευθύνης.

NewsRoom 02/04/2021 | 22:48

Τις μέρες που κρούσματα, διασωληνώσεις και θάνατοι δίνουν σοκαριστικά νούμερα, την ίδια στιγμή η κυβέρνηση τα αγνοεί και προχωρά σε άνοιγμα του λιανεμπορίου. Εύλογα αναρωτιέται κανείς με ποιά λογική γίνεται αυτό και χωρίς μάλιστα σχέδιο, καθώς τα έξυπνα μέτρα όπως και το σύστημα ακορντεόν, δεν απέδωσαν. Την απάντηση για ακόμη μια φορά την έδωσε ο Άδωνης Γεωργιάδης (υπέρμαχος του ανοίγματος) θέτοντας αυτή την φορά προ των ευθυνών.. του πολίτες. 

Συγκεκριμένα τόνισε: «Αν δεν τηρηθούν τα μέτρα, τα καταστήματα θα ξανακλείσουν. Πρέπει να τηρηθούν το ραντεβού, το τρίωρο, το sms. Αν δεν τηρηθούν, θα έχουμε πρόβλημα», σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΙ.

Για να προσθέσει «Ας εμπεδώσουμε καλά ότι πάμε σε μια πολύ αυστηρή λειτουργία της αγοράς, με πολύ συγκεκριμένους κανόνες έτσι ώστε να μην έχουμε πρόβλημα» τόνισε.

Πλέον ο Άδωνης στηρίζεται πάλι...ότι αν στραβώσει κάτι θα φταίνε οι πολίτες και όχι η κακή κυβερνητική τακτική καθώς δεν υπάρχει σχέδιο και κεντρικός σχεδιασμός για την επανεκκίνηση.