Newsroom

Newsroom

Πάλι εξάρα η ΑΕΚ

Για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα η ΑΕΚ έδειξε ένα πλήρως ανανεωμένο πρόσωπο και σταμάτησε στα 6 γκολ απέναντι στη Βέροια.

58973e561dc524fe4e8b465d

Μετά το 6-0 επί του Λεβαδειακού για το Κύπελλο, η ΑΕΚ επανέλαβε το ίδιο σκορ και στο πρωτάθλημα απέναντι στη Βέροια στο ΟΑΚΑ.

Οι κιτρινόμαυροι του Μανόλο Χιμένεθ μπήκαν στον αγώνα με πολύ άγριες διαθέσεις και δεν έδωσαν κανένα περιθώριο στους αντιπάλους τους. Στο 12ο λεπτό, ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος άνοιξε το σκορ, ενώ στο 15ο λεπτό ο Λαμπρόπουλος μετά από προσπάθεια του Αραούχο έκανε το 2-0.

Δέκα λεπτά αργότερα, ο Πέκχαρτ έκανε σκαφτή πάσα στον Μάνταλο ο οποίος με κεφαλιά σημείωσε το τρίτο γκολ της Ένωσης, ενώ στο 36ο λεπτό, ο Τόμας με αυτογκόλ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0. Η ΑΕΚ δεν σταμάτησε εκεί, αφού 4 λεπτά αργότερα, ο Βράνιες μετά από γύρισμα του Μάνταλου, έκανε το 5-0 και το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο άνθρωπος που άνοιξε τον χορό. Ο Χριστοδουλόπουλος, με πλασέ στο 89ο λεπτό, διαμόρφωσε το τελικό 6-0 αποζημιώνοντας με το παραπάνω όσους βρέθηκαν στο γήπεδο το απόγευμα της Κυριακής. 

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…