Παλαιοχριστιανός: Δεν τον άφησαν πάλι να δει τον 15χρονο γιο του στο Παίδων (video)

Ο 45χρονος Παλαιοχριστιανός Μανώλης, ο οποίος είχε συλληφθεί στην Κόρινθο πριν λίγες ημέρες, έκανε μια νέα προσπάθεια να του επιτρέψουν να δει το παιδί του

Στο νοσοκομείο «Παίδων» βρέθηκε ο Μανώλης Καλαϊτζιδάκης, εκεί που βρίσκεται φυλασσόμενος ο 15χρονος γιος του. Όπως ανέφερε, ο 45χρονος έφτασε στο νοσοκομείο με σκοπό να δει τα δύο του παιδιά, τον 15χρονο γιο του που φιλοξενείται εδώ με εισαγγελική εντολή και την 19χρονη κόρη του που συνοδεύει τον αδελφό της.

Ο φύλακας όμως δεν του επέτρεψε την είσοδο στο νοσοκομείο Παίδων, καθώς βρίσκεται σε ισχύ η εισαγγελική εντολή, ενώ έκανε λόγο για απάνθρωπη μεταχείριση από πλευράς των αστυνομικών:  «Δύο αστυνομικοί πάνοπλοι φυλάνε τον γιο μου και τον πάνε αγκαζέ στην τουαλέτα, ένα 15χρονο παιδί θέλουν να το διαλύσουν. Τι ρεβανσισμός είναι αυτός, παραπέμπει σε άλλα καθεστώτα. Δεν τον προφυλάσσουν έτσι, αλλά θα τον τρελάνουν» είπε αρχικά ο 45χρονος, ενώ σε ερώτηση για τη σύζυγό του, σχολίασε: «Eυτυχώς που κρύφτηκε εκεί που κρύφτηκε, γιατί διαφορετικά θα είχαμε τέσσερα παιδιά εδώ (στο Παίδων) που είναι και πιο μικρά. Τα άλλα τα παιδιά είναι πιο μικρά. Φανταστείτε να είχαμε ένα 5χρονο να το συνοδεύουν αστυνομικοί για να πάει στην παιδική χαρά. Ανήκουστα πράγματα».

Για το γεγονός πως δεν έχει καταφέρει ακόμα να δει τον γιο του, είπε: «Προφανώς δεν ήθελαν να πάω να δω την κατάσταση για να μην τους καταγγείλω. Απείλησε ένας αστυνομικός το παιδί ότι αν τρέξει να φύγει, θα το πυροβολήσει. Αυτά μου τα είπε η κόρη μου που συνοδεύει το παιδί μέσα και κατάλαβα γιατί δεν με αφήνουν ούτε να επικοινωνήσω μαζί του. Εδώ μιλάμε για συνθήκες Κολομβίας. Ο ρεβανσισμός της αστυνομίας, όλο τον αντρισμό και τον επαγγελματιασμό της θα τον βγάλει σε ένα 15χρονο παιδί;».

Επίσης για ακόμη φορά είπε ότι δεν γνωρίζει που βρίσκονται τα υπόλοιπα παιδιά του και τη σύζυγό του.

Μάλιστα σε δηλώσεις του μετά τη νέα άρνηση να μπει στο Παίδων ανέφερε ότι «σε λίγο θα μου πάρουν και τα ρούχα που φοράω, δεν αξίζουν βέβαια γιατί είναι από τη στάνη αλλά κάτι θα βρουν»…  

 

Ο πατέρας της σύζυγου του αυτοαποκαλούμενου παλαιοχριστιανού της ζητάει να εμφανιστεί

Ο πατέρας της Σεβαστής και σύζυγος του αυτοαποκαλούμενου παλαιοχριστιανού, την καλεί «να φανερωθεί, γιατί όσο κρύβεται πιστεύω ότι είναι χειρότερη η κατάσταση». Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο πεθερός του Μανώλη Καλαϊτζιδάκη επισημαίνει πως η κόρη του δεν έκανε κάτι κακό. «Δεν σκότωσε και τον Νταβέλη», λέει χαρακτηριστικά.

«Να νοικιάσουν ένα σπίτι, να στείλουν τα παιδιά στο σχολείο»

«Το ότι δεν φέρνει τα παιδιά στο σχολείο ήταν σημαντικό. Μπορεί να έχουμε διαφορές, μπορεί να έχουμε προστριβές, από εκεί και πέρα θέλω να εμφανιστεί να τη δω και εγώ, ότι είναι καλά πάνω απ’ όλα», αναφέρει και συνεχίζει: «Να είναι καλά θέλω πάνω απ’ όλα και αυτή και τα παιδιά της. Εκείνη αν μας πάρει τηλέφωνο, τα τηλέφωνά μου ότι τα έχει».

 

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κωπηλασίας: Ασημένιες οι Ζωή Φίτσιου και η Μιλένα Κοντού

kontou fitsiou

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κωπηλασίας: Ασημένιες οι Ζωή Φίτσιου και η Μιλένα Κοντού

Το πρώτο της μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κωπηλασίας, που διεξάγεται στο Ζέγκεντ της Ουγγαρίας, πανηγύρισε…

Διάρρηξη στη Διεύθυνση εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών – Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

w19 124741w20 110449w02 13302322 82031GADA EISODOS800 454

Διάρρηξη στη Διεύθυνση εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών – Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

Tην προανάκριση ανέλαβε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών με τη συνδρομή της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών και…

Αλέξης Κούγιας: «Δεν αξιολογήθηκε η σοβαρότητα της καταστάσεως του πατέρα του κ. Καλλιάνου»

Αλέξης Κούγιας

Αλέξης Κούγιας: «Δεν αξιολογήθηκε η σοβαρότητα της καταστάσεως του πατέρα του κ. Καλλιάνου»

Ο Αλέξης Κούγιας, δικηγόρος του Γιάννη Καλλιάνου, μίλησε για την υπόθεση του θανάτου του πατέρα…

ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ: Ανησυχητική η διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του ΥΠΕΣ – Αφαιρέθηκαν υπηρεσιακά έγγραφα;

ypes3

ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ: Ανησυχητική η διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του ΥΠΕΣ – Αφαιρέθηκαν υπηρεσιακά έγγραφα;

«Η κυβέρνηση της ΝΔ δεν χάνει ευκαιρία να μας υπενθυμίζει το πραγματικό πρόσωπο της "αριστείας"…