Μεγάλη έκρηξη σημειώθηκε σε τζαμί στο νοτιοανατολικό τμήμα του Ισλαμαμπάντ, προκαλώντας συναγερμό στις αρχές ασφαλείας του Πακιστάν.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η έκρηξη σημειώθηκε στο τέμενος Χαντιτζατούλ Κούμπρα στην περιοχή Ταρλάι, την ώρα της προσευχής της Παρασκευής (06/02).
Αυτή τη στιγμή πληροφορίες κάνουν λόγο για τουλάχιστον 15 νεκρούς και 80 τραυματίες, ενώ εκφράζονται σοβαροί φόβοι για ακόμα μεγάλο αριθμό θυμάτων.
«Έχουμε μεταφέρει αρκετούς ανθρώπους σε νοσοκομεία.
Δεν μπορώ αυτή τη στιγμή να πω πόσοι είναι οι νεκροί, όμως ναι, υπάρχουν θύματα», δήλωσε ο αξιωματικός της τοπικής αστυνομίας Ζαφάρ Ικμπάλ στο πρακτορείο Reuters.
Στο σημείο έχουν σπεύσει σωστικά συνεργεία και δυνάμεις ασφαλείας, οι οποίες προχώρησαν σε επιχείρηση αποκλεισμού της περιοχής και παροχής βοήθειας.
Η έκρηξη επαναφέρει στη μνήμη την αιματηρή επίθεση του Νοεμβρίου του περασμένου έτους, όταν βομβιστής αυτοκτονίας ανατινάχθηκε στην είσοδο του Δικαστικού Συγκροτήματος της περιφέρειας του Ισλαμαμπάντ, προκαλώντας τον θάνατο τουλάχιστον 12 ανθρώπων και τον τραυματισμό δεκάδων ακόμη.
Διαβάστε επίσης:
Τραμπ: Χαμός με βίντεο που ανέβασε και απεικονίζει τους Ομπάμα ως πιθήκους
Η κυβέρνηση ξεκινά πόλεμο με Σαμαρά και ο Βορίδης «πήρε το όπλο του»
Ανεκδιήγητος Τραμπ: Η απίθανη απαίτησή του για να «ξεπαγώσει» πόρους προς τη Νέα Υόρκη
Tα σχόλια στο site έχουν απενεργοποιηθεί. Μπορείτε να σχολιάζετε μέσα από την επίσημη σελίδα στο Facebook
Σχόλια