Newsroom

Newsroom

Πακιστάν: 23 νεκροί από δηλητηριασμένα γλυκά

Δεκάδες νεκροί και τραυματίες από την ίδια οικογένεια, αλλά και φιλικά πρόσωπα λόγω δηλητηριασμένων γλυκών, σε μια υπόθεση που έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία στην επαρχία Πουνσάμπ στο Πακιστάν. Πρόκειται για ένα πρωτοφανές και μυστήριο συμβάν, το οποίο χρίζει εμπεριστατωμένης έρευνας από την αστυνομία, καθώς θεωρείται απίθανο να πρόκειται για λάθος.

571e81b91dc524e30a8b461d

Όλα ξεκίνησαν όταν μέλος της οικογένειας οργάνωσε γιορτή για τη γέννησης ενός παιδιού. Στο Πακιστάν οι οικογένειες απαριθμούν δεκάδες μέλη και ως εκ τούτου, στο σπίτι του εορτάζοντα υπήρχαν εκατοντάδες συγγενείς, αλλά και φίλοι. Μόλις μοιράστηκαν τα γλυκά, 23 άτομα έχασαν τη ζωή τους, ενώ συνολικά πάνω από 70 μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με εμφανή συμπτώματα δηλητηρίασης.

Οι 12 από τους 23 νεκρούς ήταν μέλη της ίδιας οικογένειας. Μεταξύ τους ήταν ο άνδρας που μοίρασε τα γλυκά, εφτά από τα αδέρφια του, δύο ανιψιές του και ένας ανιψιός του. Στο νοσοκομείο νοσηλεύονται άλλοι 52 συγγενείς και φίλοι.

Τα γλυκά είχαν αγοραστεί από έναν φούρνο σο κοντινό σημείο και όπως προέκυψε από την έρευνα της αστυνομίας, εμπεριείχαν ένα εξαιρετικά δυνατό φυτοφάρμακο σε μεγάλες δόσεις. 

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

usa

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

Η κυβέρνηση Μπάιντεν ανέστειλε την περασμένη εβδομάδα την αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ για…

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Bernat theoden titanikos

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Ο ηθοποιός Μπέρναρντ Χιλ, γνωστός από τους ρόλους του στον Τιτανικό και στον Άρχοντα των…