Newsroom

Newsroom

Παιχνίδι εντυπώσεων με νέο μήνυμα Πούτιν στη Δύση: «Μην κλιμακώνετε την ένταση!»

Ο Πούτιν κάλεσε σήμερα τους γείτονες της Ρωσίας να μην κλιμακώνουν τις εντάσεις: «Δεν βλέπουμε καμία ανάγκη εδώ για να επιδεινωθούν οι σχέσεις μας»

putin

Νέες δηλώσεις έκανε ο Βλαντιμίρ Πούτιν απευθυνόμενος προς την Δύση, προτρέποντάς τους να μην κλιμακώνουν περαιτέρω την ένταση που μαίνεται για 9η μέρα μετά την στρατιωτική εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία 

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν κάλεσε σήμερα τους γείτονες της Ρωσίας να μην κλιμακώνουν τις εντάσεις, εννιά ημέρες μετά την εισβολή ρωσικών στρατιωτικών δυνάμεων στην Ουκρανία.

Πούτιν: «Καμία ανάγκη εδώ για να επιδεινωθούν οι σχέσεις μας»

«Δεν υπάρχει καμία κακή πρόθεση προς τους γείτονές μας. Και θα τους πρότεινα επίσης να μην κλιμακώνουν την κατάσταση, να μην θέτουν περιορισμούς. Εκπληρώνουμε όλες τις υποχρεώσεις μας και θα συνεχίσουμε να τις εκπληρώνουμε», είπε ο Πούτιν σε δηλώσεις του που μετέδωσε η τηλεόραση.

«Δεν βλέπουμε καμία ανάγκη εδώ για να επιδεινωθούν οι σχέσεις μας. Και όλες οι ενέργειές μας, αν προκύψουν, προκύπτουν πάντα αποκλειστικά ως απάντηση σε κάποιες εχθρικές ενέργειες, ενέργειες εναντίον της Ρωσικής Ομοσπονδίας», είπε ο Ρώσος πρόεδρος.

Ο Πούτιν εμφανίστηκε στην τηλεόραση να λαμβάνει μέρος διαδικτυακά, από την οικία του έξω από τη Μόσχα, σε μια τελετή έπαρσης σημαίας για ένα πορθμείο στη βόρεια Ρωσία.

 

Επικεφαλής της υπηρεσίας τροφίμων του ΟΗΕ: Η Βόρεια Γάζα βρίσκεται σε κατάσταση απόλυτης πείνας

gaza 7

Επικεφαλής της υπηρεσίας τροφίμων του ΟΗΕ: Η Βόρεια Γάζα βρίσκεται σε κατάσταση απόλυτης πείνας

Το Ισραήλ έχει περιορίσει αυστηρά την είσοδο κρίσιμων ανθρωπιστικών προμηθειών στη Γάζα παρά τις προειδοποιήσεις…

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης αποχαιρετά την Άννα Παναγιωτοπούλου: «Σ’ ευχαριστώ από καρδιάς»

Screenshot 2024 05 04 211220

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης αποχαιρετά την Άννα Παναγιωτοπούλου: «Σ’ ευχαριστώ από καρδιάς»

Ο ηθοποιός, Θανάσης Ευθυμιάδης, αποχαιρέτησε την Άννα Παναγιωτοπούλου δημοσιεύοντας μια φωτογραφία τους από τα γυρίσματα…