Παίδων Αγία Σοφία: Κατέρρευσε η στέγη του χώρου αναμονής παιδιών

Μια ακόμα εικόνα ντροπής...που  εκθέτει την κυβέρνηση καθώς έχει αφήσει στην τύχη τους τα νοσοκομεία, ήρθε από το Παίδων Αγία Σοφία. 
 

NewsRoom 26/01/2022 | 22:22

Η απαράδεκτη εικόνα παιδιών με κορονοϊό να περιμένουν σε μια τέντα στο νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία», έγινε και επικίνδυνη, καθώς η οροφή της τέντας κατέρρευσε υπό το βάρος του χιονιού.

 Φωτογραφία που έστειλαν στο 902.gr, εργαζόμενοι του «Αγ. Σοφία», δείχνει ότι ο χώρος αναμονής θετικών παιδιών με covid-19 στο μεγαλύτερο παιδιατρικό νοσοκομείο της Ελλάδας, το οποίο αύριο εφημερεύει, παραμένει και σήμερα σε αυτή την κατάσταση και δεν έχει προβλεφθεί τι θα γίνει με τα παιδιά που θα περιμένουν να εξεταστούν αύριο μέσα στον πάγο και στο κρύο. Κατά τα άλλα «παρά την πρωτοφανή χιονόπτωση δεν σημειώθηκαν δυσλειτουργίες στο σύστημα υγείας δήλωσε σήμερα ο πρωθυπουργός. 

Το περιστατικό του Παίδων Αγία Σοφία, ήρθε να προστεθεί και το γεγονός  ότι στο νοσοκομείο «Σωτηρία» λόγω του πάγου δεν μπορούν να σιτίσουν τους ασθενείς. Μάλιστα, στο ίδιο νοσοκομεία, στο «Σωτηρία» ήταν  παγωμένες οι ΜΕΘ από τις διακοπές ρεύματος.