Newsroom

Newsroom

"Το παιδί Ζιγκ Ζαγκ" στον κινηματογράφο Αλκυονίς

Το παιδί ζιγκ-ζαγκ

«Το παιδί ζιγκ-ζαγκ» / The Zigzag Kid» σε σκηνοθεσία/σενάριο Vincent Bal από 13 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ στον κινηματογράφο ΑΛΚΥΟΝΙΣ new star art cinema.

Ο Νόνο θέλει να γίνει σαν τον πατέρα του, ο καλύτερος αστυνομικός επιθεωρητής στον κόσμο αλλά όλο μπλέκει… Δυο μέρες πριν το Μπαρ Μιτζβα του, το στέλνουν στον θείο του που έχει αναλάβει να τον νουθετήσει. Ομως, στην διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο ο Νόνο έχει μια τελευταία ευκαιρία να αποδείξει τι αξίζει. Μαζί με τον ιδιοφυή τζέντλεμαν-ληστή Φήλιξ Γκλικ-παλιά γνωριμία του πατέρα του-σταματάει το τρένο και μπαίνει σε ένα κόσμο γεμάτο μεταμφιέσεις, ανθρωποκυνηγητό, Γαλλικά τραγούδια και τη Ζοχάρα, μια μυστηριώδη γυναίκα που θα αλλάξει τη ζωή του Νονο για πάντα.

Λίγα λόγια για τους συντελεστές της ταινίας

Ο ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ

Ο Φλαμανδός σκηνοθέτης Vincent Bal γεννήθηκε στη Γάνδη το 1972. Ξεκίνησε την καριέρα του ως ηθοποιός στα έξι του χρόνια παίζοντας σε μιούζικαλ, ταινίες και τηλεοπτικές σειρές. Σπούδασε κινηματογράφο στο Πανεπιστήμιο Σαιντ Λούκας και Εφαρμοσμένες Επιστήμες στις Βρυξέλλες και σκηνοθέτησε διαφημιστικές ταινίες και αρκετές ταινίες μικρού μήκους. Το 1999 σκηνοθετεί την πρώτη ταινία μεγάλου μήκους «Man of Steel» και δυο χρόνια αργότερα τη ταινία «Minoes» βασισμένη στη βραβευμένη νουβέλα της Ολλανδής συγγραφέως Annie M. G. Schmidt, γνωρίζοντας μεγάλη επιτυχία και στο Βέλγιο αλλά και στον κόσμο.

ΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ

Ιζαμπέλα Ροσελίνι

Γεννήθηκε στις 18 Ιουνίου 1952

Πασίγνωστη Ιταλίδα ηθοποιός, σκηνοθέτης, συγγραφέας, φιλάνθρωπος, και μοντέλο. Rossellini είναι γνωστή για την 14 ετή της θητεία ως μοντέλο Lancôme, και για τους ρόλους της στις ταινίες όπως το Blue Velvet και Death becomes her. Kόρη της Σουηδής ηθοποιού, Ίνγκριντ Μπέργκμαν και του Ιταλού σκηνοθέτη Ρομπέρτο Ροσελίνι. Γεννήθηκε και μεγάλωσε κυρίως στην Σάντα Μαρινέλλα αλλά και στο Παρίσι. 

Burghart Klaußner

Γεννήθηκε στις 13 Σεπτεμβρίου ,  1949  στο Βερολίνο.

Έχει εμφανιστεί σε πάνω από 50 ταινίες από το  1983.  Έχει επίσης παίξει ρόλο αφηγητή σε πολλά  ομιλούντα βιβλία και νουβέλες.

Γνωστός από τις ταινίες  Good Bye Lenin! (2003), The White Ribbon (2009) και The Educators (2004).

Ερμήνευσε σαν τραγουδιστής τραγούδια του Cole Porter  και παρουσιάστηκε σε πολλά από τα σημαντικά θέατρα γερμανόφωνων περιοχών.  Αφού ξεκίνησε τις σπουδές του στο Free University του Βερολίνου άλλαξε κατεύθυνση και γράφτηκε στην Σχολή Υποκριτικής  Max Reinhardt Drama School (1969).

 

Αποκάλυψη Daily Mail: Παρ’ ολίγον αεροπορική τραγωδία σε πτήση της British Airways από την Αθήνα

ap briths

Αποκάλυψη Daily Mail: Παρ’ ολίγον αεροπορική τραγωδία σε πτήση της British Airways από την Αθήνα

Το αεροσκάφος βρέθηκε σε απόσταση μόλις 1,5 μέτρου από... αδέσποτο drone που πετούσε σε υπερβολικά…

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

michos ilias 1

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

Οι δικαστές καλούνται να αποφανθούν για την ενοχή ή μη 26 κατηγορουμένων - Συγκεντρώσεις υποστήριξης…