Παγώνη: Πολύ επιθετική η Δέλτα, έρχονται ολόκληρες οικογένειες στα νοσοκομεία

Κριτική στην Επιτροπή Εμβολιασμών και οργή για την ανάκληση αδειών σε νοσοκομειακούς γιατρούς

poedyn 1

H μετάλλαξη Δέλτα είναι τόσο επιθετική και επικίνδυνη, που τα πράγματα από Σεπτέμβριο και Οκτώβριο θα είναι πολύ δύσκολα, προειδοποίησε η πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών, Ματίνα Παγώνη, μιλώντας το πρωί στο Mega, και απηύθυνε εκ νέου έκκληση προς όλους τους πολίτες να εμβολιαστούν.

“Νομίζαμε ότι θα αντιμετωπίζαμε τη μετάλλαξη Δέλτα όπως τις υπόλοιπες. Κανένας μας δεν το περίμενε ότι θα είναι τόσο επιθετική η Δέλτα. Έρχονται ολόκληρες οικογένειες στα νοσοκομεία», ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ ως δείγμα της επιθετικότητας της μετάλλαξης επεσήμανε ότι αυτήν τη στιγμή 13 μωρά στη χώρα μας νοσηλευόνται με κορονοϊό.

Αναφορικά με την τρίτη δόση του εμβολίου, η Ματίνα Παγώνη προανήγγειλε πως σε λίγες μέρες η Επιτροπή Εμβολιασμών θα αποφανθεί τι μέλλει γενέσθαι και ποιες άλλες ομάδες θα κάνουν τρίτη εκτός από τις ευπαθείς ομάδες, ενώ παράλληλα άσκησε κριτική στην Επιτροπή Εμβολιασμών, αποκαλύπτοντας ότι σε επιστολή που έστειλε προς την Επιτροπή για το πότε θα κάνουν την τρίτη δόση οι νοσοκομειακοί γιατροί, έλαβε μια «απαράδεκτη και τυποποιημένη απάντηση».

Ανέφερε ακόμα ότι το 94,75% των νοσοκομειακών γιατρών έχουν εμβολιαστεί, ενώ ερωτηθείσα αν έχουν γίνει χειρουργεία από ανεμβολίαστους γιατρούς, απάντησε πως αυτά είναι ελάχιστα και σχολίασε: “Πείτε και κανά καλό για τους νοσοκομειακούς γιατρούς οι οποίοι κράτησαν την ιστορία ενάμιση χρόνο. Και τώρα σε αυτούς τους γιατρούς έκοψαν τις άδειες; Είναι δυνατόν σε τμήματα να είναι 100% γιατροί εμβολιασμένοι και να μην μπορούν να πάρουν άδεια; Όλοι αυτοί ξεπέρασαν τους εαυτούς τους 18 μήνες. Άδικο για τους νοσοκομειακούς γιατρούς να έχουν εμβολιαστεί στο 94,75% και να έχουν εστιάσει σε αυτούς”.

Μαρούσι: Άγρια συμπλοκή με πυροβολισμούς έξω από νυχτερινό κέντρο – Ένας νεκρός και ένας τραυματίας (video)

9 12

Μαρούσι: Άγρια συμπλοκή με πυροβολισμούς έξω από νυχτερινό κέντρο – Ένας νεκρός και ένας τραυματίας (video)

Νεκρός ένας 21χρονος, σοβαρά τραυματισμένος ένας 23χρονος

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

5653777 1

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

Μετά από επιχείρηση αστυνομικών, εντοπίστηκε το εν λόγω σπίτι, μέσα στο οποίο διέμεναν 14 άτομα…