Την πέμπτη θέση κατέλαβε ο Μίλτος Τεντόγλου στον αγώνα του μήκους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου, με καλύτερο άλμα στα 8,14 μ.
Αν και αυτό το άλμα ήταν το καλύτερο φετινό του δεν ήταν αρκετό για να τον φέρει στο βάθρο των νικητών. Να σημειωθεί ότι ο κορυφαίος άλτης που έμεινε εκτός βάθρου, ήταν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου στην Ντόχα το 2019.
Ο κορυφαίος Έλληνας αθλητής του μήκους δεν έχει ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο τη φετινή σεζόν. Πριν ακόμη καταφέρει να βρει τον αγωνιστικό του ρυθμό κόλλησε γρίπη κι έχασε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου.
Φαίνεται ότι η ίωση που τον ταλαιπώρησε και τον κράτησε περισσότερο από έναν μήνα εκτός αγώνων τον κούρασε και βρέθηκε μακριά από τις μεγάλες επιδόσεις.
Διαβάστε επίσης: