Παγκόσμια «παραζάλη» από τη σφαλιάρα του Γουίλ Σμιθ στον Κρις Ροκ – Όλο το παρασκήνιο (Video)

Ο Γουίλ Σμιθ ανέβηκε στη σκηνή των Όσκαρ και χαστούκισε τον Κρις Ροκ εξαιτίας ενός ιδιαίτερα κακόγουστου αστείου που έγινε σε βάρος της συζύγου του - Οι αντιδράσεις - Η απολογία του Γουίλ Σμιθ.

will smith 2

Το Όσκαρ Α’ ανδρικού ρόλου απέσπασε ο Γουίλ Σμιθ για την ερμηνεία του στο φιλμ «Η μέθοδος Γουίλιαμς», όπου ενσαρκώνει τον πατέρα-προπονητή των δύο πρωταθλητριών του τένις Σερίνα και Βίνους Γουίλιαμς. Ωστόσο, η νίκη του επισκιάστηκε από ένα περιστατικό που σημειώθηκε νωρίτερα, όταν ο Σμιθ σηκώθηκε από τη θέση του και χαστούκισε τον παρουσιαστή Κρις Ροκ, επειδή είπε ένα αστείο για τη σύζυγό του, Τζέιντα Πίνκετ-Σμιθ, αφήνοντας άναυδους τους πάντες. Ο ηθοποιός εκνευρίστηκε επειδή ο Ροκ ειρωνεύτηκε το ξυρισμένο κεφάλι της Πίνκετ-Σμιθ, η οποία πάσχει από αλωπεκία.

Όπως θα δείτε στα παρακάτω βίντεο, ο Κρις Ροκ έκανε ένα αστείο για την Jada Pinkett-Smith, ότι θα μπορούσε να παίξει στο σίκουελ του G.I. Jane, και ο Γουίλ Σμιθ σηκώθηκε στη σκηνή και τον χαστούκισε. Να σημειωθεί ότι η Πίνκετ-Σμιθέ χει χάσει μέρος των μαλλιών της λόγω αλωπεκίας.

Αμέσως μετά ο Γουίλ Σμιθ έκατσε ξανά στη θέση του και φώναξε στον Κρις Ροκ να μην ξαναπιάσει τη σύζυγό του «στο γ*μημένο στόμα» του. 

Κάποιοι, όπως ο διάσημος ράπερ 50cent, είδαν το χαστούκι με χιουμοριστικό τρόπο:

Η πλειοψηφία ωστόσο του κόσμου στο Χόλιγουντ θεώρησε την επίδειξη βίας κατακριτέα:

Η απολογία του Γουίλ Σμιθ:

Ο Σμιθ σηκώθηκε αργότερα να παραλάβει το Όσκαρ Α΄Ανδρικού Ρόλου που κέρδισε για την ερμηνεία του στο King Richard και αναφέρθηκε στο περιστατικό.

«Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από την Ακαδημία», είπε δακρυσμένος ο ηθοποιός κατά τη βράβευσή του, προσθέτοντας: «Η αγάπη σε εξωθεί να κάνεις τρελά πράγματα».

«Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από όλους τους συνυποψηφίους μου. Αυτή είναι μια όμορφη στιγμή και δεν κλαίω που κέρδισα ένα βραβείο. Δεν είναι αυτό το νόημα για μένα. Έχει να κάνει με το να μπορείς να ρίξεις φως σε όλους τους ανθρώπους. Ο Tim και ο Trevor και ο Zack και η Saniyya και η Demi και η Aunjanue και ολόκληρο το καστ και το συνεργείο του King Richard, η Venus και η Serena, ολόκληρη η οικογένεια Williams. Η τέχνη μιμείται τη ζωή. Μοιάζω με τον τρελό πατέρα, όπως έλεγαν για τον Richard Williams», ολοκλήρωσε.

Δείτε το βίντεο

Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

6167665

Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

«Ουδέποτε, δόθηκε καμία εντολή για συγκάλυψη», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κοιτώντας τους συγγενείς των θυμάτων

Βουλή: Ο λόγος για τα άδεια έδρανα του ΚΚΕ και της Νέας Αριστεράς στην ομιλία της Κωνσταντοπούλου

6167422

Βουλή: Ο λόγος για τα άδεια έδρανα του ΚΚΕ και της Νέας Αριστεράς στην ομιλία της Κωνσταντοπούλου

Μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου, οι βουλευτές των δύο κομμάτων επέστρεψαν στις…

Μητσοτάκης: Όλο το παρασκήνιο για τις εκκαθαρίσεις Μπρατάκου και Παπασταύρου

InCollage 20240328 205245331

Μητσοτάκης: Όλο το παρασκήνιο για τις εκκαθαρίσεις Μπρατάκου και Παπασταύρου

O Κυριάκος Μητσοτάκης φαίνεται πως «παραίτησε» τους δύο στενούς του συνεργάτες προκειμένου να μην απολογηθεί…