Newsroom

Newsroom

Παγκόσμια Ημέρα Μνήμης Θυμάτων Τροχαίων Δυστυχημάτων – Συγγενείς μιλούν στο koutipandroras.gr: "Δεν ζητάμε εκδίκηση, ζητάμε να εφαρμοστούν οι νό

Για τα μέλη του συλλόγου SOS Τροχαία Εγκλήματα δεν υπάρχει στην πραγματικότητα δικαίωση. Πως μπορεί να δικαιωθεί άλλωστε ένας γονιός όταν χάνει σε τροχαίο το παιδί του

582ee9411dc5248c5f8b46a4

Της Αντιγόνης Μιχοπούλου

Η ερχόμενη Κυριακή αποτελεί εδώ και έντεκα χρόνια με απόφαση της Γ.Σ. του ΟΗΕ την Παγκόσμια Ημέρα Μνήμης Θυμάτων Τροχαίων Συγκρούσεων. Γονείς και αδέρφια των θυμάτων μιλώντας στο koutipandoras.gr δεν ζητούν εκδίκηση αλλά εφαρμογή της νομοθεσίας .

Από τότε που θεσπίστηκε η Ημέρα Μνήμης σε ολόκληρο τον πλανήτη περίπου δεκαπέντε εκατομμύρια άνθρωποι έχασαν την ζωή τους σε τροχαίες συγκρούσεις και πολλοί περισσότεροι έμειναν ανάπηροι.

Στη χώρα μας μόνο τα τελευταία είκοσι χρόνια σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις 31.385 άνθρωποι έχασαν την ζωή τους από συγκρούσεις στους δρόμους.

Φέτος παγκόσμια η Ημέρα Μνήμης (20 Νοεμβρίου) εστιάζει στο ζήτημα της Δικαιοσύνης. Όπως αναφέρουν σε ανακοίνωση του ο σύλλογος «Είτε οδηγείς μεθυσμένος, είτε παραβιάζεις το κόκκινο, είτε μιλάς στο κινητό, είτε παραβιάζεις τα όρια ταχύτητος, είτε στήνεις παράνομες διαφημιστικές πινακίδες, είτε… αν σκοτώσεις ή αφήσεις ανάπηρο κάποιον ή κάποιους αυτή η συμπεριφορά αποτελεί απλώς «αμέλεια».Ακόμα κι αν έχεις ξανά σκοτώσει άνθρωπο, κι αν δεν έχεις άδεια οδήγησης, ή εγκαταλείψεις το θύμα σου, και πάλι «αμελής» θα θεωρηθείς.Έτσι οι χιλιάδες δράστες και υπεύθυνοι τροχαίων εγκλημάτων θα αφεθούν ελεύθεροι από την πρώτη στιγμή και δεν θα στερηθούν ούτε λεπτό το δίπλωμα τους, με την συγκατάθεση μιας πολιτείας για την οποία το δικαίωμα στην μηχανοκίνητη οδήγηση είναι ιερότερο από το δικαίωμα στη ζωή.Πάνω από οκτώ χρόνια θα απαιτηθούν για να τελεσιδικήσει δικαστικά ένα τροχαίο έγκλημα.Και με μια καταδίκη λίγων μηνών πάντα με αναστολή ή εξαγοράσιμη προς 5 ευρώ την ημέρα.Αυτή η απαξίωση και ο ευτελισμός της ανθρώπινης ύπαρξης πρέπει να σταματήσει».

Με λίγα λόγια αν μια οικογένεια αποφασίσει να κινηθεί δικαστικά σε μια τέτοια υπόθεση, θα πρέπει να έχει αστείρευτη υπομονή και να έχει στο μυαλό της ότι θα ξοδέψει αρκετά χρήματα, -ώστε να μην αφήσει στη μέση τον αγώνα της-, για να φτάσει στο τέλος μετά από πολλά χρόνια, να καταδικάσει τους υπεύθυνους για τον θάνατο του συγγενή του, σε κάποιες ολιγόμηνες ποινές φυλάκισης. Κι όταν λέμε “ποινές φυλάκισης”, να ξεκαθαρίσουμε ότι στην Ελλάδα δεν μπαίνει κανείς φυλακή για τροχαίο, ενώ αν έχει και πρότερο έντιμο βίο, πολλές φορές δεν πληρώνει καν στο Δημόσιο το πρόστιμο μερικών χιλιάδων ευρώ, που του αναλογεί. 

 O σύλλογος SOS Τροχαία Εγκλήματα

Στα γραφεία του  συλλόγου SOS Tροχαία Εγκλήματα οι συγγενείς το θυμάτων παίρνουν δύναμη από το κοινό τους στόχο, να μην χαθούν και άλλοι άνθρωποι στην άσφαλτο είτε λόγω των παράνομων διαφημιστικών πινακίδων είτε λόγο κακοτεχνιών του οδοστρώματος. Ο πατέρας του 29 Γιάννη που έχασε την ζωή του στη λεωφόρος Σχιστού είπε στο koutipandoras.gr “εγώ αγωνίζομαι για να μην υπάρξει και άλλο εικονοστάσι δίπλα στου παιδιού μου».

Οι άνθρωποι του συλλόγου που μίλησαν στο koutipandroras.gr δεν περιμένουν δικαίωση άλλωστε δεν υπάρχει τρόπος ούτε να δικαιωθούν ούτε να κλείσουν οι πληγές τους το μόνο που ζητούν είναι σεβασμός από την πολιτεία και την δικαιοσύνη και κυρίως να εφαρμοστούν οι νομοί .Αυτός είναι και ο λόγος που έστειλαν υπόμνημα προς το υπουργείο δικαιοσύνης.

«Ο SOS Τροχαία Εγκλήματα έθεσε το θέμα αυτό και στον Υπουργό Δικαιοσύνης (Δεκέμβριος 2015) και στην Βουλή (Μάιος 2016) και στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου (Ιούλιος 2016) και έκανε προτάσεις για την αντιμετώπιση του με πρώτη απ όλες την πρόταξη των ανθρωποκτονιών στα πινάκια. Δεν είναι το ίδιο ούτε με τις ζωοκλοπές, ούτε με τις καταπατήσεις, ούτε με τις αποθέσεις μπάζων.»

Άλλωστε αυτός είναι και ένας τρόπος ώστε οι ήδη καταπονημένοι συγγενείς θυμάτων να μην αντέξουν τελικά να προσφύγουν στην δικαιοσύνη “Ας μην συζητήσουμε τι προβλήματα υγείας μας έχει προκαλέσει η απώλεια των παιδιών μας και ο αγώνας μας στα δικαστήρια, ήθελαν να μας εξοντώσουν » μας είπαν. 

 .


Οι παράνομες διαφημιστικές πινακίδες

Η νομοθεσία είναι σαφής την οποία έκανε ακόμα πιο ισχυρή και σαφή η απόφαση του ΣτΕ αλλά και η εισαγγελική εγκύκλιος που μιλά για διαρκές έγκλημα από την υπαίθρια τοποθέτηση διαφημιστικών πινακίδων .

Ωστόσο δεν την ακολουθήσε κάνεις .Δεκάδες διαφημιστικές πινακίδες σε όλη την Ελλάδα στήθηκαν σε πεζοδρομία σε ταράτσες σε διαζώματα. Από το 2006 έως το 2010 έχουν καταγράφει 27 θάνατοι από διαφημιστικές πινακίδες σύμφωνα με στοιχεία του Συλλόγου ωστόσο οι πινακίδες άρχισαν να ξηλώνονται το 2010 μετά από προσωπικό αγώνα γονιών που έχασαν τα παιδιά τους σε συντριβές των οχημάτων πάνω σε διαφημιστικές πινακίδες . Εως τότε η νόμοι υπήρχαν μόνο για αυτούς που ήθελαν να τηρηθούν για τους υπολοίπους λειτούργησαν μόνο σαν μια ενοχλητική μύγα πάνω από το φαγητό τους .Ακόμα και όταν η δικαιοσύνη τους καταδίκαζε ..το κακό πλέον είχε γίνει και ο χρόνος δεν μπορούσε να γυρίσει πίσω .Το θέμα ήταν γιατί τοποθετήθηκαν οι πινακίδες ενώ ο νομός το απαγορεύει και χάθηκαν ανθρώπινες ζωές.


Ο Γιάννης και ο προσωπικός αγώνας του πατέρα του

Ο Γιάννης Σταυρουλάκης ήταν απόφοιτος του Παντείου και 2ετης στο πανεπιστήμιο Πειραιά .Στις 19 Δεκεμβρίου του 2005 γυρίζοντας από το κινηματογράφο έχασε την ζωή του μετά από πρόσκρουση σε διαφημιστική πινακίδα στην λεωφόρο Κηφισίας. Έμεινε εγκλωβισμένος και ζωντανός μέσα στο αυτοκίνητο το οποίο είχε εμβολίσει η διαφημιστική πινακίδα. Η πυροσβεστική χρειάστηκε μιάμιση ώρα για να το εγκλωβίσει και τότε ήταν πλέον αργά. Η καθηγήτρια του στο πανεπιστήμιο Αφροδίτης Κουκουτσάκη σε ανάρτηση της στη σελίδα της στο facebook μιλούσε για το ξεχωριστό Γιάννη και για μια προφητική συζήτηση που είχαν οι δυο τους σε μια προφορική εξέταση του στην εγκληματολογική θεωρία. Ο Γιάννης τότε την είχε ρωτήσει «δεν θεωρείται έγκλημα ένας θάνατος που τον προκάλεσε μια κακοτεχνία στον δρόμο ή ένα αντικείμενο τοποθετημένο παράνομα που διακυβεύει την ασφάλεια των οδηγών;» Πολλά χρόνια αργότερα ο προσωπικός αγώνας του πατέρα του είχε στα χέρια του – όχι το παιδί του- αλλά δυο δικαστικές αποφάσεις. Η μια ανέφερε οτι ο θάνατος του γιου του προκλήθηκε από την διαφημιστική πινακίδα και η άλλη απόφαση ότι ο θάνατος προκλήθηκε από τα κολωνάκια του δρόμου. Ο Μανώλης Σταυρουλάκης ακόμα και σήμερα δεν έχει σταματήσει να αγωνίζεται ώστε να μην χαθούν και άλλοι άνθρωποι στο δρόμο .Άλλωστε όπως λέει χαρακτηρίστηκα στο koutipandoras.gr «δεν θέλουμε εκδίκηση αλλά εφαρμογή των νόμων».

«Ο Αποστόλης θα ζούσε αν δεν υπήρχε η παράνομη πινακίδα»

Ο Αποστόλης Μολυβιάτης έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα, στις 7 το πρωί, στις 24 Αυγούστου του 2009, στη Λεωφόρο Κηφισίας 362. Οδηγούσε ένα Renault Clio στη δεξιά λωρίδα. Φέρεται να κινείτο απολύτως κανονικά και νόμιμα, με κατεύθυνση από Αθήνα προς Κηφισιά και φορούσε τη ζώνη του. Βρισκόταν στην ευθεία, μετά το Υγεία, στο ύψος της πεζογέφυρας του ΟΑΚΑ. Ένας οδηγός, από την μεσαία λωρίδα δεν τον είδε και φέρεται να τον «έκλεισε». Ο Α.Μολυβιάτης προσπάθησε να τον αποφύγει, τα οχήματα συγκρούστηκαν και το αυτοκίνητο του, κατέληξε πάνω στην παράνομη διαφημιστική πινακίδα που βρισκόταν στη νησίδα ασφαλείας . Χτύπησε στο κεφάλι, πάνω στην κολώνα και σκοτώθηκε.

Ο πραγματογνώμονας Παναγιώτης Μαδιάς, που έχει ασχοληθεί με πάνω από 20 περιπτώσεις τροχαίων σε παράνομες διαφημιστικές πινακίδες, είναι απόλυτος και κατηγορηματικός ότι: «…οι βλάβες που επήλθαν από την σύγκρουση μεταξύ των δύο οχημάτων κατά τον μακροσκοπικό (οπτικό) έλεγχο τους, είναι διακριτικού τύπου, μικρής εμβέλειας και δεν θα μπορούσαν ποτέ να επιφέρουν ούτε τον θανάσιμο τραυματισμό του Αποστόλη Μολυβιάτη, ούτε του άλλου οδηγού, αλλά ούτε καν μπορούσαν να επιφέρουν τον ελάχιστο τραυματισμό. (…) Ο θανάσιμος τραυματισμός του Αποστόλη προήλθε, αποκλειστικά και μόνο από τη στιγμή, κατά την οποία είχε την ατυχία το όχημά του εκτρεπόμενο από την προηγηθείσα σύγκρουση με το άλλο όχημα, να προσκρούσει στην παράνομη διαφημιστική πινακίδα.»

Η ιατροδικαστική έκθεση στο Νεκροτομείο Αθηνών στις 25.08.2009, από τη διευθύντρια του Εργαστηρίου Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, Χαρά Σπηλιοπούλου, αναφέρει χαρακτηριστικά…

«…ο θάνατος του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΜΟΛΥΒΙΑΤΗ επήλθε συνεπεία κρανιοεγκεφαλικών κακώσεων συνεπεία οδικού τροχαίου ατυχήματος – οδηγός αυτοκινήτου».

Ενώ στην αναλυτική περιγραφή, φαίνεται ξεκάθαρα ότι τα τραύματά του ήταν μόνο στην αριστερή πλευρά του σώματος, από τη σύγκρουση με την πινακίδα.

Η Νόρα Μολυβιάτη αδερφή του Αποστόλη από εκείνη την ημέρα αγωνίζεται για αν αποδείξει το αυτονόητο. «Έχουν περάσει 7 χρόνια και 3 μήνες μετά το τροχαίο του αδελφού μου και τον θάνατό του πάνω σε παράνομη διαφημιστική πινακίδα, οι μισοί από τους άμεσους συγγενείς δεν πρόλαβαν να δουν τις αποφάσεις των δικαστηρίων, καθώς πέθαναν κι αυτοί. Ο πατέρας μου μάλιστα, μόλις στα 60 του χρόνια, έφυγε από τον καημό του» λέει στο koutipandoras.gr .Η Νόρα σχολιάζοντας την πολυετή ταλαιπωρία μετά από δεκάδες αναβολές στα δικαστήρια και τις προκλητικές συμπεριφορές λέει: 

«Κάθε φορά , που ξυπνάς χάραμα, να βρεθείς στο δικαστήριο, είναι σαν να ξαναθάβεις τον συγγενή σου.

Όπως εξηγεί η Νόρα Μολυβιάτη «Το ποινικό δικαστήριο για τον Δήμο, την Ανώνυμη εταιρεία του Δήμου και την διαφημιστική εταιρεία Master, ξεκίνησε πέρυσι. Πάλι είχαμε 3 αναβολές και τελικά η δίκη έγινε τον Ιανουάριο του 2016, όπου το δικαστήριο έκρινε ένοχους τους κατηγορουμένους, για την παράνομη τοποθέτηση της πινακίδας, σε νησίδα ασφαλείας στην Κηφισίας και την παράλειψη αποξήλωσής της. Για τον πρώην Δήμαρχο Χαλανδρίου Γρηγόρη Ζαφειρόπουλο, αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό του πρότερου έντιμου βίου και καταδικάστηκε σε 10 μήνες φυλάκισης με τριετή αναστολή, ενώ ο Αθανάσιος Ανδριόπουλος, Διευθύνων σύμβουλος της διαφημιστικής εταιρείας «Master Media system», σε 2 χρόνια φυλάκιση, εξαγοράσιμη». Οι κατηγορούμενοι άσκησαν έφεση.

Χαρακτηριστική στιγμή όσων συνέβησαν στο δευτεροβάθμιο δικαστήριο ήταν όταν ο εισαγγελέας είπε κατά λέξη στον πρώην δήμαρχο 

“Και επειδή τα κέρδη ήταν πολλά, τοποθετούσατε παράνομα τις πινακίδες και σκοτώνατε τον κόσμο; Για τα λεφτά, σκοτώνατε τον κόσμο;”

Και στο επιχείρημα ότι αποξηλώνανε πινακίδες, αλλά δεν προλαβαίνανε να βγάλουν όλες τις παράνομες, το ερώτημα του εισαγγελέα ήταν εύλογο: ” Αφού δεν υπήρχαν συγκεκριμένοι χώροι χωροθέτησης, στα συμφωνητικά που υπογράφατε και γράφατε γενικώς 150 πινακίδες στη λεωφόρο Κηφισίας… Πώς ξέρατε ποιες ήταν οι παράνομες και που, για να τις αποξηλώσετε;” ΄”Στα πεζοδρόμια…” πήγε να ψελίσει ο Γρ. Ζαφειρόπουλος. “Μα είναι παράνομες και στα πεζοδρόμια, σύμφωνα με τον νόμο”. Και ο κ. Ζαφειρόπουλος δεν απάντησε τίποτα.

Ωστόσο στην πρότασή του ο εισαγγελέας, αφού ζήτησε την καταδίκη για την διαφημιστική εταιρεία και τον Θ. Ανδριόπουλο στους 12 μήνες, ζήτησε την αθώωση του πρ. Δημάρχου, Γρ. Ζαφειρόπουλου.

Όπως αναφέρει η Νόρα Μολυβίατη “θυμίζω ότι έχουν καταδικαστεί 3 δήμαρχοι και ένας περιφερειάρχης σε όλες τις περιπτώσεις που πήγαν δικαστικά, για τις παράνομες πινακίδες. Στην πιο εμφανή συστηματική παρανομία πρώην Δημάρχου, που είχε συστήσει και εταιρεία για να διαχειρίζεται τις παράνομες πινακίδες και φώναζε παντού ότι τα λεφτά ήταν πολλά, η δικαιοσύνη αθώωσε τον Γρηγόρη Ζαφειρόπουλο, με ένα επιχείρημα – ερμηνεία (;) που ούτε ο ίδιος του αδελφός και συνήγορός του, μεγαλοδικηγόρος και χρόνια αντιπρόεδρος του Δ.Σ. δεν είχε σκεφτεί να το φέρει ως υπεράσπισή του”.


«Για τον θάνατο του Γιάννη Σταθάκη τελικά έφταιγε ο δρόμος»

«Εύχομαι το εικονοστάσι του γιου μου να είναι το τελευταίο από τα πολλά που υπάρχουν στην περιοχή». Αυτά είναι τα λόγια του πατέρα του 28 Γιάννη Σταθάκη που έχασε την ζωή του στην λεωφόρου Σχιστού. Ο Γιάννης γεννήθηκε στις 12-10-1982 στην Αθήνα. Σπούδασε οικονομικές επιστήμες στο πανεπιστήμιο Αθηνών ΑΣΟΕΕ. Συνέχισε μεταπτυχιακά στο τμήμα οικονομικά και χρηματιστηριακά και αποφοίτησε με άριστα και με υποτροφία. Μιλούσε 3 γλώσσες και τελείωνε κινέζικα. Στις 15-12-2010 ήταν πανελλαδική απεργία και για να πάει στην εργασία του δανείσθηκε από τον αδελφό του το αυτοκίνητο του. Έτυχε να περάσει από τη λεωφόρο Σχιστού η λεωφόρο θανάτου, διότι δεν βλέπεις τίποτα άλλο εκτός από εικονοστάσια από τροχαία ατυχήματα. Κατά κακή του τύχη την ημέρα εκείνη έβρεχε πάρα πολύ και τα νερά της βροχής από το βουνό και του δρόμου 5 χλμ αντί να πέφτουν σε ένα οχετό που υπήρχε έπεφταν στην αριστερή πλευρά του δρόμου με αποτέλεσμα να γίνει μια λίμνη με πολλά νερά και το αυτοκίνητο του Γιάννη να πάθει υδρολίσθηση και να πέσει σε μια κολώνα φωτισμού χωρίς μπάρες προστασίας. Στην ίδια κολώνα έπεσαν 3 αυτοκίνητα σε διάστημα δύο μηνών πάντα με βροχή. Όπως αναφέρει ο πατέρας του Γιάννη ο οχετός είχε κλείσει λόγω χωματουργικών εργασιών. Έτσι όλα τα νερά έπεφταν στο δρόμο .Κατηγορούμενοι για τον θάνατο του Γιάννη ήταν εκπρόσωποι του ΥΠΕΧΩΔΕ και των κατασκευαστικών ΑΚΤΩΡ & ΜΟΧΛΟΣ ΑΕ οι οποίοι αθωώθηκαν .


Στο δικαστήριο κατέθεσε και ο πατέρας ακόμα ενός παιδιού που είχε χάσει την ζωή του 50 μέτρα πιο κάτω από το σημείο που έχασε ο Γιαννης την ζωή του. Και σε αυτή την περίπτωση επικρατούσε έντονη βροχόπτωσης . Επίσης μαρτυράς ήταν και κάτοικος της περιοχής ο οποίο κατέθεσε πως ο ίδιος έχει βγάλει τέσσερις νεκρούς από αυτοκίνητα τα τελευταία χρόνια και ότι η κολώνα πάνω στην οποία προσέκρουσε παρασυρμένο από τα νερά το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο Γιάννης έχει κοπεί και αντικατασταθεί επανειλημμένα από προσκρούσεις οχημάτων.

Όπως κατατέθηκε από τον πατέρα του Γιάννη σύμφωνα με βεβαίωση της Τροχαίας στον δρόμο αυτό έχουν σημειωθεί την τελευταία δεκαετία 128 «ατυχήματα» εκ των οποίων αρκετά θανατηφόρα. Μπορεί ο πατέρας του Γιάννη να μην δικαιώθηκε ωστόσο όπως αναφέρει στο koutipandroas.gr το μόνο ευχάριστο είναι ότι έχει γίνει διάνοιξη του οχετού ενώ μετά από προσωπικό του αγώνα λίγα μέτρα νωρίτερα έχει μπει φωτεινός σηματοδότης με αποτέλεσμα οι οδηγοί να μειώνουν ταχύτητα και να έχουν την δυνατότητα αντίδραση σε περίπτωση που βρεθούν αντιμέτωποι με μεγάλη ποσότητα νερών.

Παγκόσμια ημέρα μνήμης θυμάτων Τροχαίων

Η τρίτη Κυριακή του Νοεμβρίου αποτελεί εδώ και έντεκα χρόνια με απόφαση της Γ.Σ. του ΟΗΕ την Παγκόσμια Ημέρα Μνήμης Θυμάτων Τροχαίων Συγκρούσεων. Την Κυριακή 20 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις στην πλατεία Συντάγματος Εκεί θα βρίσκονται όλοι αυτοί οι γονείς και τα αδέρφια που στην κυριολεξία καταστράφηκαν βιώνοντας την απώλεια των δικών τους ανθρώπων παρολαυτα μπορέσαν και στάθηκαν στα ποδιά τους και βρήκαν το κουράγιο να παλέψουν με τα «θηρία» .Άλλωστε δεν έχουν πια να χάσουν τίποτα.

Πειραίας: Aπίστευτο βίντεο ντοκουμέντο – 70χρονη έπεσε στη θάλασσα προσπαθώντας να πιάσει τη βαλίτσα της

Πειραιάς

Πειραίας: Aπίστευτο βίντεο ντοκουμέντο – 70χρονη έπεσε στη θάλασσα προσπαθώντας να πιάσει τη βαλίτσα της

Παρολίγο τραγωδία πήγε να συμβεί στο λιμάνι του Πειραιά με μια 70χρονη γυναίκα από τη…

Καλλιάνος: Η συγκινητική ανάρτηση για τον πατέρα του – «Έκανα ότι μπορούσα, δεν τα κατάφερα. Σου ζητώ συγγνώμη»

4950603

Καλλιάνος: Η συγκινητική ανάρτηση για τον πατέρα του – «Έκανα ότι μπορούσα, δεν τα κατάφερα. Σου ζητώ συγγνώμη»

«Εύχομαι τα παιδιά τους να μην τους δουν ποτέ όπως σε είδα εγώ. Ο Θεός…

Συγκλονίζει η σύζυγος του Καλλιάνου: «Δεν είναι καλά ψυχολογικά, έχουν στερέψει τα δάκρυα» (Video)

kallianos copy 4

Συγκλονίζει η σύζυγος του Καλλιάνου: «Δεν είναι καλά ψυχολογικά, έχουν στερέψει τα δάκρυα» (Video)

«Είναι στο αυτοκίνητο, κάνει βόλτες, δε μπορεί να ηρεμήσει, δεν τον χωράει ο τόπος. Δεν…

Πλακιάς για Φλέσσα: «Εγώ τα παιδιά μου φοιτήτριες τα έστειλα – Δεν φταίω και δεν σκότωσα κανέναν»

InCollage 20240425 140114310

Πλακιάς για Φλέσσα: «Εγώ τα παιδιά μου φοιτήτριες τα έστειλα – Δεν φταίω και δεν σκότωσα κανέναν»

«Θα ήθελα να μην αναφέρετε πάλι το όνομα ΤΕΜΠΗ ,δεν γνωρίζετε μην μιλάτε», τόνισε ο…