Newsroom

Newsroom

Πάγκαλος: ο Τσίπρας με στοχοποιεί

Η λογική του ΣΥΡΙΖΑ και η φρασεολογία του προέδρου του κατά του αντιπροέδρου της κυβέρνησης αποτελούν υπόδειξη για τη δολοφονία…

Η λογική του ΣΥΡΙΖΑ και η φρασεολογία του προέδρου του κατά του αντιπροέδρου της κυβέρνησης αποτελούν υπόδειξη για τη δολοφονία του, εκτίμησε ο Θεόδωρος Πάγκαλος. «Αλβανοί που πληρώνονται» πρωταγωνίστησαν στο γιαούρτωμα, όπως υποστηρίζει.
Χειμαρρώδης ήταν τη Δευτέρα ο Θεόδωρος Πάγκαλος στην συνέντευξη που παραχώρησε σε τηλεοπτική εκπομπή.

Μιλώντας στην Κοινωνία Ωρα Mega τη Δευτέρα ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης επιτέθηκε εκ νέου στην Αριστερά και ειδικά στο ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα, για τον τρόπο με τον οποίο καταφέρονται εναντίον του.
«Εγώ είμαι απόβλητος, καταδικαστέος και ενδεχομένως και δολοφονητέος, γιατί αυτή η λογική οδηγεί στη δολοφονία μου. Η απόρριψη με τον τρόπο που γίνεται από το ΣΥΡΙΖΑ με τις λέξεις που χρησιμοποιεί σήμερα ο κ.Τσίπρας στον Τύπο, οδηγεί στη δολοφονία μου. Με υποδεικνύει ο Αλ.Τσίπρας και το κόμμα του, τον προειδοποιώ ότι θα έχει πολύ μεγάλη ευθύνη για όποια πράξη γίνει από εδώ και πέρα εναντίον μου», είπε ο κ.Πάγκαλος.
Υποβάθμισε επίσης την σημασία όσων έγιναν έξω από το κέντρο όπου υπήρξε η αντιπαράθεση με κατοίκους της ΝΑ Αττικής. «Ποια λαϊκή οργή, όποιος φωνάζει είναι ο λαός; Ερχεται ένας και σας δολοφονεί, λέει «τον π… δεν τον μπορώ πια», είναι ο λαός αυτός; … Λαός είναι 100 άτομα από την Κερατέα και τα Καλύβια; Η Κερατέα και τα Καλύβια έχουν 40.000 κατοίκους», όπως είπε.

Ο κ.Πάγκαλος υποστήριξε επίσης ότι μεταξύ των 100 ήταν και «καμία 20αριά Αλβανοί οι οποίοι πληρώνονται από συγκεκριμένο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ της Κερατέας … Αυτό γίνεται κάθε μέρα στα μπλόκα, οι Αλβανοί παίζουν καθοριστικό ρόλο, είναι στις πρωτοπορίες των μαχητών, ο συγκεκριμένος τύπος τους πληρώνει», όπως είπε.
Μάλιστα, ανακοίνωσε την πρόθεσή του να καταθέσει σήμερα Δευτέρα μήνυση κατά γνώστου στην οποία θα κληθούν οι δημοσιογράφοι που πήραν δηλώσεις του δράστη να καταθέσουν τα στοιχεία του.

«Τα είχα πει στον Σαμαρά για το Σκοπιανό»

Εξάλλου, για το θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ και την στάση του Αντ.Σαμαρά που οδήγησε στην αποχώρηση της κυβέρνησης Μητσοτάκη, ο κ.Πάγκαλος είπε ότι τον είχε προειδοποιήσει ήδη από τις πρώτες ημέρες, αν και όπως είπε ο ίδιος αρνείται αυτή τη συζήτηση.

«Του είχα πει “Πρόσεξε τι πας να κάνεις, γιατί καμία χώρα δεν μπορεί να έχει δύο μέτωπα”. Στοιχειώδης κανόνας για όποιον έχει κάνει φαντάρος είναι να μην βρεθεί μέσα σε διασταυρούμενα πυρά. Εμείς είχαμε το μέτωπο του Κυπριακού, των ελληνοτουρκικών σχέσεων και πήγαμε να ανοίξουμε άλλο ένα.

Και μου είπε “Πώς θα λέγονται;”. Του είπα “Ασ’ τους να λέγονται όπως θέλουν”, βάλ’ τους τώρα έναν προσδιορισμό, πες τους ότι επειδή θα μπερδεύεστε με την ελληνική Μακεδονία θέλουμε να λέγεστε Μακεδονία των Σκοπίων, ή Βόρεια Μακεδονία, κτλ. Αυτό δεν συζητάμε τώρα, μετά από 20 χρόνια ταραχή και ζημίες για την εξωτερική μας πολιτική και την διεθνή μας θέση;» αναρρωτήθηκε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνηση.

«Δεν είναι κάτι που με τιμά, αλλά δύο άνθρωποι μίλησαν ανοιχτά για το Σκοπιανό, ο ένας είναι ο Μητσοτάκης και ο άλλος είμαι εγώ», υποστήριξε ο κ.Πάγκαλος.
http://www.ethnos.gr

Ανδρουλάκης για Φοίβο Ιωαννίδη: Έφυγε ένας από τους πρωταγωνιστές του αντιδικτατορικού αγώνα

androulakis

Ανδρουλάκης για Φοίβο Ιωαννίδη: Έφυγε ένας από τους πρωταγωνιστές του αντιδικτατορικού αγώνα

«Ένας από τους πιο σημαντικούς πρωταγωνιστές του αντιδικτατορικού αγώνα, ο Φοίβος Ιωαννίδης δεν είναι πια…