Πάει για το colpo grosso η Εθνική

Η εθνική ομάδα καλείται την Κυριακή (12/11, 21:45) να αποδείξει στο «Γ. Καραϊσκάκης» πως γίνονται ακόμα… θαύματα και να πάρει το εισιτήριο για το Μουντιάλ της Ρωσίας.

5a07e78b1dc52406468b456c

Η «γαλανόλευκη» είναι με την πλάτη στον τοίχο, μετά την βαριά ήττα με 4-1 στο Ζάγκρεμπ, ωστόσο άπαντες θα κάνουν ότι περνά από το χέρι τους στο σημερινό παιχνίδι με την Κροατία έτσι ώστε να κλέψουν…την πρόκριση για το Μουντιάλ.

Οι παίκτες στον αγωνιστικό χώρο και ο Σκίμπε στο… χαρτί. Ο Γερμανός τεχνικός κατάλαβε πως κάτι δεν πήγε καλά στην Κροατία και θα προσπαθήσει να το διορθώσει. Κι όχι μόνο για το εισιτήριο της Ρωσίας αλλά και για την παραμονή του στον πάγκο. Άλλωστε είναι γνωστό πως αν την Κυριακή (12/11) δεν περάσει η Ελλάδα στα τελικά του Μουντιάλ τότε θα μπει άμεσα στο τραπέζι της συζήτησης το μέλλον του.

Η Εθνική ολοκλήρωσε την προετοιμασία της το Σάββατο χωρίς προβλήματα, με όλους τους παίκτες να βρίσκονται στη διάθεση του Μίχαελ Σκίμπε. Γεγονός που μαρτυρά πως θα γίνουν πολλές αλλαγές στο αρχικό σχήμα, συγκριτικά με το ματς της περασμένης Πέμπτης (9/11). Ο Βασίλης Τοροσίδης αναμένεται να ξεκινήσει από την αρχή στο δεξί άκρο της άμυνας, ενώ θέση «μάχης» αναμένεται να πάρει και ο Μανωλάς, ο οποίος εξέτισε την τιμωρία που του επέβαλε η FIFA.

Οι υπόλοιπες θέσεις και το σχήμα

Αναφορικά με το σχήμα που θα παραταχθεί η Εθνική, ο Σκίμπε αφήνει στην άκρη το 3-5-2 και προσανατολίζεται σε ένα 4-2-3-1 με τον Καρνέζη κάτω από τα δοκάρια. Δεξιά στην άμυνα, όπως προαναφέραμε, επιστρέφει ο Τοροσίδης αντί του Μανιάτη και αριστερά θα παίξει ο Τζαβέλλας. Στο κέντρο θα είναι οι Παπασταθόπουλος και Μανωλάς. Οι Ζέκα και Τζιόλης θα βρίσκονται στον άξονα ενώ η μεσοεπιθετική τριάδα θα απαρτίζεται από τους Σταφυλίδη, Φορτούνη και Μπακασέτα. Στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Μήτρογλου.

Iνδονησία: Ξύπνησε το ηφαίστειο στο «Δαχτυλίδι της Φωτιάς» – Συναγερμός για τσουνάμι (video)

ηφαιστιο

Iνδονησία: Ξύπνησε το ηφαίστειο στο «Δαχτυλίδι της Φωτιάς» – Συναγερμός για τσουνάμι (video)

Τουλάχιστον 11 χιλιάδες άνθρωποι εγκατέλειψαν τα σπίτια τους εν μέσω φόβων για εξάπλωση τέφρας και…