Π. Τσαπανίδου: «Ο κόσμος δεν αντέχει άλλο μια κυβέρνηση των ρουσφετιών»

«Έίναι μια κυβέρνηση σχεδόν τεσσάρων ετών που δεν ευθύνεται για τίποτα ή δεν ξέρει τίποτα, και για όλα φταίνε οι άλλοι», δηλώνει η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Πόπη Τσαπανίδου

τσαπανίδου

«Ο κόσμος φωνάζει ότι δεν αντέχει άλλο μια κυβέρνηση στην οποία κυριαρχεί ο νεποτισμός, το ρουσφέτι, οι απευθείας αναθέσεις, η αδιαφορία για την καθημερινότητα των πολιτών και η αδιαφάνεια», δηλώνει η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Πόπη Τσαπανίδου, σε συνέντευξη της στην εφημερίδα «Βραδυνή», τονίζοντας ότι «οι πολίτες θα στείλουν το δικό τους μήνυμα στην κάλπη».

Η κ. Τσαπανίδου υπογραμμίζει ότι «το ζητούμενο της ασφάλειας αποτελεί συνολικό ζητούμενο της εποχής απέναντι σε κρίσεις και μια κυβερνητική πολιτική που παράγουν ανασφάλεια, κι αυτή τη στιγμή, ως εκ τούτου, το αίτημα που ακούγεται από παντού είναι το αίτημα για αλήθεια και δικαιοσύνη».

Σχολιάζει ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη «είναι μια κυβέρνηση σχεδόν τεσσάρων ετών που δεν ευθύνεται για τίποτα ή δεν ξέρει τίποτα, και για όλα φταίνε οι άλλοι» και πως «έχουμε έναν πρωθυπουργό που παρακολουθούσε τους πολιτικούς του αντιπάλους, αλλά και τα ίδια τα μέλη της κυβέρνησής του».

Αναφέρει, μεταξύ άλλων, ότι «είναι μια κυβέρνηση που ψηλά στον κώδικα αξιών της βρίσκεται το δόγμα ‘οι δικοί μας και οι άλλοι’» και πως «όταν λένε ‘δικοί μας’ δεν εννοούν τους ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας γενικώς, αλλά ένα κλειστό σύστημα εξουσίας που έχει αλώσει το κράτος προς όφελος συγκεκριμένων αυλαρχών του Μεγάρου Μαξίμου».

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…