Π. Κουσουλός: Με την τακτική του Κούγια η Πισπιρίγκου δεν θα ξαναδεί το φως της ημέρας

Ο Π. Κουσουλός απαντά στο Αλ. Κούγια για τα κοκτέιλ, τις σέλφι με τον Οθ. Παπαδόπουλος και τη διαρροή της δικογραφίας Πισπιρίγκου - Η απάντηση του Π. Κουσουλού στον Αλ. Κούγια.

5647192

Ιδιαίτερα αιχμηρό ήταν το σχόλιο που έκανε ο Πέτρος Κουσουλός για τον συνήγορο της Ρούλας Πισπιρίγκου και γνωστό ποινικολόγο Αλέξη Κούγια, μετά τις δηλώσεις και το πρόσφατο δελτίο τύπου που εξέδωσε.

Υπενθυμίζεται πως ο Αλέξης Κούγιας μέσα από δελτίο Τύπου, εξαπέλυσε πυρά εναντίον του Πέτρου Κουσουλού, με αφορμή την υπόθεση Πισπιρίγκου και κάποιες φωτογραφίες του δημοσιογράφου με τον πρώην δικηγόρο της κατηγορούμενης μητέρας, Όθωνα Παπαδόπουλο, και τον δικηγόρο, Σπύρο Δημητρίου, που ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Συγκεκριμένα, σχολιάζει με έντονο ύφος τις φωτογραφίες, τις οποίες όπως αναφέρει του τις απέστειλε η Δήμητρα Πισπιρίγκου και διερωτάται πώς είναι δυνατόν ο δημοσιογράφος και ο δικηγόρος να βρίσκονται μαζί και να ανεβάζουν και φωτογραφίες. Μάλιστα, υποστηρίζει ότι τις «διαρροές» από τις δικογραφίες της υπόθεσης της Πάτρας φέρεται να τις έκανε ο πρώην δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου και όχι γνωστός εισαγγελέας.

Αυτό το δελτίο Τύπου στάθηκε αφορμή για να ξεσπάσει η Ζήνα Κουτσελίνη στην εκπομπή: «Γιατί ο κ. Κούγιας στέλνει επιλεγμένες φωτογραφίες; Αυτές που έστειλε στο δελτίο Τύπου απεικονίζουν τον κ. Οθωνα Παπαδόπουλο, τον κ. Σπύρο Δημητρίου και τον Πέτρο Κουσουλό. Γιατί δεν πήρε κι αυτές τις φωτογραφίες; Γιατί το μόνο πρόσωπο που είναι προβληματικό να είναι ο Πέτρος;» Οπως επεσήμανε, υπήρχαν και άλλες φωτογραφίες με τη δημοσιογράφο Αρια Καλύβα και τη Σάννυ Μπαλτζή, τις οποίες δεν απέστειλε με το δελτίο Τύπου.

«Η Σάννυ Μπαλτζή είναι κουμπάρα του Σπύρου Δημητρίου και της Ελεωνόρας Ζουγανέλη και διατηρεί ένα μπαράκι στο Χαλάνδρι. Μας έχει καλέσει πολλές φορές για να περάσουμε ωραία τα βράδια μας. Ο κ. Παπαδόπουλος πήγε καλεσμένος του κ. Δημητρίου, όπως και ο Πέτρος Κουσουλός και η Αρια Καλύβα. Ήταν και άλλοι εκεί στο μπαρ και ανέβασαν και αυτοί φωτογραφίες στα social media τους», πρόσθεσε.

Ο Πέτρος Κουσουλός μέσα από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» έδωσε τη δική του απάντηση στο δικηγόρο Αλέξη Κούγια που έχει αναλάβει την υπεράσπιση της Ρούλας Πισπιρίγκου, λέγοντας τα εξής:

«Ο κ.Κούγιας πολύ φοβάμαι ότι με την τακτική του η κατηγορουμένη δεν θα ξαναδεί το φως της ημέρας. Έχει καταλάβει ότι έχει περιέλθει σε τέλμα. Πολύ φοβούμαι λοιπόν ότι θέλει να κτίσει ένα άλλοθι απέναντι στην 33χρονη και τους συγγενείς της. Το θέμα δεν είναι νομικό, είναι κυρίως ιατρικό».

Αναλυτικότερα:

«Με τον κ. Οθωνα Παπαδόπουλο εκείνο το βράδυ μιλήσαμε για πολλά πράγματα, ήμασταν σε πολύ καλή διάθεση. Διασκεδάσαμε, χορέψαμε, ήπιαμε τα κοκτέιλ μας. Μιλήσαμε για πολλά θέματα, μιλήσαμε για το ποδόσφαιρο, μου είπε για τα ταξίδια που έκανε με τη γυναίκα του… Και λίγο πριν φύγουμε, κατάφερα να υποκλέψω στοιχεία της δικογραφίας, μέσα από το κοκτέιλ που έπινε», είπε ο Πέτρος Κουσουλός με σαρκαστική διάθεση, σχολιάζοντας τις φωτογραφίες.

Απαντώντας στην «κατηγορία» του Αλέξη Κούγια ότι ο Όθωνας Παπαδόπουλος έδωσε τα στοιχεία των δικογραφιών στον Πέτρο Κουσουλό, η Ζήνα Κουτσελίνη ξεκαθάρισε: «Πρέπει να βάλω τα πράγματα στη θέση τους. Σέβομαι και εκτιμώ τον κ. Κούγια. Ο Πέτρος είπε το ρεπορτάζ σε σχέση με τις εισαγγελικές προτάσεις. Μετά είπε και δυο τρία στοιχεία από το νέο ρεπορτάζ του Πέτρου, σε σχέση με νοσηλευτές που αφορούν στη Μαλένα. Τι σχέση έχει το ρεπορτάζ του Πέτρου; Και εν πάσει περιπτώσει, εάν ο Πέτρος το παίρνει από εισαγγελείς, όπως τον έχετε κατηγορήσει, ή εάν το παίρνει από τον Οθωνα Παπαδόπουλο. Η πηγή του καθενός είναι διαφορετική».

Σχολιάζοντας την επίθεση του Αλέξη Κούγια στο πρόσωπο του, ο Πέτρος Κουσουλός είπε μεταξύ άλλων ότι «Έχει καταλάβει ότι έχει περιέλθει σε τέλμα. Ο κ. Κούγιας πολύ φοβάμαι ότι με την τακτική του, η κατηγορουμένη δε θα ξαναδεί το φως της ημέρας. Εχει καταλάβει ότι έχει περιέλθει σε τέλμα. Πολύ φοβούμαι λοιπόν ότι θέλει να κτίσει ένα άλλοθι απέναντι στην 33χρονη και τους συγγενείς της» είπε και πρόσθεσε: «Είναι πολύ συγκινητική προσπάθεια που κάνει ο κ. Κούγιας να καταδικαστεί η εντολέας του. Το χούι δεν φεύγει. Παλιά πηδούσε μάνδρες, τώρα πηδάει λεκτικά μάνδρες».

Από την πλευρά του ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων είπε ότι θα συνεχίσει να αναφέρει την επιστημονική του άποψη ανεξάρτητα από τις πιέσεις που δέχεται.

«Ο κ. Καρακούκης είναι ο εμπειρότερος ιατροδικαστής. Δεν θα τον δείτε σε καμία σέλφι. Βάζει όμως την υπογραφή του μαζί με τον κ. Καλόγρηα σε επιστημονικά δεδομένα» επισήμανε.

«Εγώ ως μάνα δεν νιώθω καλά αν δεν δικαιωθούν οι ψυχές των τριών αθώων παιδιών» τόνισε από την πλευρά της η Ζήνα Κουτσελίνη.

 

Τρελάθηκε ο ρεπόρτερ της ΕΡΤ με την πρόκριση του Ολυμπιακού: «Τρία πέναλτι έπιασε ο άτιμος ο Τζολάκης» (video)

ΕΡΤ

Τρελάθηκε ο ρεπόρτερ της ΕΡΤ με την πρόκριση του Ολυμπιακού: «Τρία πέναλτι έπιασε ο άτιμος ο Τζολάκης» (video)

«Ο Μεντιλίμπαρ έχει αποδείξει ότι έχει το κοκαλάκι της νυχτερίδας», είπε ο Κώστας Παπαδόπουλος μιλώντας…

Άννα Ελεφάντη: Η οργισμένη ανάρτηση για Πορτοσάλτε και Οικονόμου – «Ως εδώ!» (video)

Καταγραφή 24

Άννα Ελεφάντη: Η οργισμένη ανάρτηση για Πορτοσάλτε και Οικονόμου – «Ως εδώ!» (video)

«Η τακτική της δολοφονίας χαρακτήρων από τα φερέφωνα της κυβέρνησης Μητσοτάκη δεν θα περάσει», αναφέρει…

Τσαφούλιας: «Κορυφαίος ο Λάνθιμος – Εγώ δεν αντιπαθώ κανέναν, ίσως υπάρχουν όμως κάποιοι που με αντιπαθούν» (Video)

image 5

Τσαφούλιας: «Κορυφαίος ο Λάνθιμος – Εγώ δεν αντιπαθώ κανέναν, ίσως υπάρχουν όμως κάποιοι που με αντιπαθούν» (Video)

«Ο Λάνθιμος είναι κορυφαίος. Εγώ έχω μάθει να επικοινωνώ με τα έργα. Δεν πάμε να…

Μελέτη: Τα βρήκε σκούρα με τις ερωτήσεις του Σρόιτερ για Τέμπη και υποκλοπές – «Κάποιοι θέλουν να γίνουν αρεστοί» (video)

Μελέτη

Μελέτη: Τα βρήκε σκούρα με τις ερωτήσεις του Σρόιτερ για Τέμπη και υποκλοπές – «Κάποιοι θέλουν να γίνουν αρεστοί» (video)

«Εγώ νιώθω ότι μερικές φορές η υπόθεση των Τεμπών εργαλειοποιείται πολύ και για λόγους προσωπικού…

Μαρίνα Σάττι: Ο απίστευτος λόγος που δέχθηκε επίθεση απ’ το Εκκλησία Online – «Ντροπή σου θα διαμαρτυρηθούμε στην ΕΡΤ» (video)

435694378 1068663774198291 7539433391504642710 n

Μαρίνα Σάττι: Ο απίστευτος λόγος που δέχθηκε επίθεση απ’ το Εκκλησία Online – «Ντροπή σου θα διαμαρτυρηθούμε στην ΕΡΤ» (video)

Δεν γλίτωσε απ' τα χέρια του Εκκλησία Online η Μαρίνα Σάττι