Newsroom

Newsroom

Π. Καμμένος: Στυγνός δικτάτορας ο Ερντογάν

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, τόνισε ότι ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν «έχει μετατραπεί σε στυγνό δικτάτορα».

5849b29a1dc524447d8b498e

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ είπε χαρακτηριστικά: «Δεν μπορούμε να αφήσουμε τα ακραία στοιχεία αναπάντητα όπως και τον Ερντογάν ο οποίος έχει μετατραπεί σε έναν στυγνό δικτάτορα, αυτή τη στιγμή, να απειλεί το σπίτι μας».

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Real ο κ. Καμμένος πρόσθεσε: «Όταν θα πάνε να απειλήσουν την πατρίδα μας θα ακούσουν την απάντηση και θα ξέρουν ότι εμείς δεν είμαστε διατεθειμένοι στο όνομα της διπλωματίας να κάνουμε πίσω σε αυτά που αποτελούν εθνική κυριαρχία».

Αναφερόμενος στις τουρκικές προκλήσεις ο υπουργός Εθνικής Άμυνας σημείωσε ότι όλοι «οι προκλήσεις αυτή τη στιγμή είναι λεκτικές» καθώς και ότι οποιεσδήποτε κινήσεις γίνονται, με την έννοια της παραβίασης του εθνικού εναερίου χώρου και των υδάτων, αντιμετωπίζονται άμεσα.

«Το πρόβλημα το δημιουργεί ο Ερντογάν και η ασυλλόγιστη πολιτική του. Εμείς είμαστε έτοιμοι να υπερασπιστούμε την πατρίδα μας και υπηρετούμε την ειρήνη. Γιατί όσο πιο έτοιμος είσαι να αποτρέψεις μια απειλή, τότε υπηρετείς την ειρήνη» είπε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας.

Επεσήμανε επίσης ότι η Τουρκία αμφισβητεί το Διεθνές Δίκαιο και μιλά για 16 κατοικημένα ελληνικά νησιά και 125 βραχονησίδες, τα οποία, ιστορικά, με το Διεθνές Δίκαιο, ανήκουν στην Ελλάδα χωρίς καμία αμφισβήτηση, ενώ είναι και σύνορα της Ευρώπης.

Πρόσθεσε ότι το ίδιο κάνει και η Αλβανία, με τον κ. Ράμα να θέτει θέμα Τσάμηδων.

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…