Ουζουνίδης: Αυτή τη στιγμή είμαστε Παναθηναϊκός μόνο στο όνομα

Τι είπε ο προπονητής του Παναθηναϊκού για την επόμενη μέρα στο «τριφύλλι».

5a226f791dc5244b648b45ad

Ένα χρόνο μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Παναθηναϊκού, ο Μαρίνος Ουζουνίδης, δεν περίμενε σε καμία περίπτωση ότι η κατάσταση θα έφτανε σε αυτό το επίπεδο.

Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» ευχήθηκε να βρεθεί λύση για το σύλλογο, ενώ παραδέχθηκε ότι εφέτος περίμενε ακόμη καλύτερα πράγματα από την ομάδα.

«Όταν κάποιος έρχεται σε μία ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός θέλει να κατακτήσει τίτλους να αφήσει το στίγμα του. Δυστυχώς με όλα αυτά τα προβλήματα έγινα κι εγώ μέρος του προβλήματος», είπε ο Ουζουνίδης, ο οποίος αναφέρθηκε στη συνέχεια στη μέχρι τώρα πορεία των «πρασίνων», μιλώντας στη NOVA.

«Δεν είμαι από αυτούς που ψάχνουν δικαιολογίες και άλλοθι. Θα περίμενα αγωνιστικά να είχαμε κάνει καλύτερα πράγματα φέτος. Όχι πέρσι. Μία επιπόλαιη ενέργεια κάποιου μας στέρησε τη δεύτερη θέση.

Είχαμε ένα πολύ καλό γκρουπ. Με τα προβλήματα αναγκαστήκαμε να χάσουμε τους παίκτες. Ήρθαν πολλοί νέοι που όμως ήρθαν σε μία περίεργη κατάσταση. Για αυτό πρέπει να είμαστε πιο επιφυλακτικοί.

Προσπαθούμε να κρατηθούμε βοηθώντας ο ένας τον άλλον. Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι εύκολο. Ο στόχος δεν είναι πλέον το αγωνιστικό αλλά να υπάρχει επόμενη μέρα για τον Παναθηναϊκό.

Αυτή την στιγμή είμαστε μόνο στο όνομα. Λέμε καμιά φορά καλύτερα να σε βρίζουν παρά να σε κοροϊδεύουν. Πλέον όπου πάμε μας χλευάζουν. Να κοιτάξουν οι άνθρωποι της ομάδας γιατί δεν μπορεί να χλευάζεται ο Παναθηναϊκός όπου πηγαίνει να παίξει».

Για την χειρότερη στιγμή που έχει βιώσει στην ομάδα είπε, «Η χειρότερη στιγμή για μένα είναι να πηγαίνεις στο γήπεδο και να σε χλευάζουν ότι θα πέσεις. Υπάρχει χειρότερο πράγμα από το να κοροϊδεύουν μία ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός όπου πηγαίνει να παίξει; Είναι το όνομα του συλλόγου τέτοιο. Οι νίκες στα ντέρμπι είναι οι καλύτερες στιγμές. Στο δεύτερο μισό της σεζόν ο κόσμος ευχαριστιόταν να βλέπει τον Παναθηναϊκό».

Όσον αφορά το θέμα με τις πληρωμές των παικτών, «Είναι επαγγελματίες. Ακόμα και αν κάποιος φύγει και κάνει προσφυγή είναι επαγγελματίες, δεν θα κατηγορήσω κάποιον.

Οι παίκτες δεν ξύπνησαν ένα πρωί και είπαν είμαι Παναθηναϊκός. Εμείς δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι καλύτερο για τον τρόπο πληρωμής.

Ελπίζω να το εκτιμήσουν αυτό. Το να στερηθώ εγώ έναν μισθό ή ένας ποδοσφαιριστής δεν είναι θέμα. Έχουμε παιδιά που θα εκτιμήσουν τους ανθρώπους που τους περιποιούνται, τους ετοιμάζουν το φαγητό τους και τους προσέχουν».

Μίλησε και για το θέμα που προέκυψε με τον Τσάβες, «Μετά το ματς με τον Ατρόμητο ήρθε και μου ζήτησε άδεια. Του είπα πως δεν μπορώ να δώσω εγώ άδεια σε κάποιον παίκτη.

Μάλιστα, επειδή παραπονέθηκε πως δεν είναι καλά, είπαμε να εξεταστεί ξανά αλλά αυτό δεν έγινε. Είναι αντιεπαγγελματικό αυτό που έκανε και έφυγε.

Αυτό που έχουμε εμείς ως ενημέρωση είναι ότι έχει κάποιο πρόβλημα. Με απογοήτευσε γιατί περιμέναμε πολλά από αυτόν. Επενδύσαμε πολλά σε αυτόν.

Οι τραυματισμοί είναι μέσα στο πρόγραμμα αλλά τον περιμέναμε να είναι απολύτως καλά. Δεν περίμενα ότι θα έκανε μια τέτοια κίνηση. Είναι πολύ λεπτό το θέμα και πρέπει να περιμένουμε».

Για το ματς που ακολουθεί με τον Πανιώνιο τόνισε, «Ο Πανιώνιος τα δύο τελευταία χρόνια έχει ξεφύγει. Αγωνιστικά έχει αλλάξει επίπεδο. Θεωρείται ως μία ομάδα που είναι στην πεντάδα του πρωταθλήματος.

Πιστεύω πως και φέτος θα είναι εκεί. Έχουν κάποια προβλήματα όμως είναι ομάδα που έχει διάρκεια. Ξέρω πως αφού παίζουν εναντίον μου θα είναι ακόμα καλύτεροι. Περιμένουμε πολύ δύσκολο παιχνίδι».

Σε ό,τι αφορά τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να βρίσκεται στο στόχαστρο άλλης ελληνικής ομάδας είπε, «Δημοσιεύματα μπορούν να βγαίνουν. Εσείς κάνετε την δουλειά σας κι εγώ κάνω την δική μου. Τώρα είμαι εδώ.

Θα μπορούσα να το κάνω το καλοκαίρι και για την Ελλάδα και για το εξωτερικό. Το σίγουρο είναι πως αν δεν αλλάξουν κάποια πράγματα δεν μπορείς να πεις τίποτα. Εγώ είμαι εδώ και προσπαθώ να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό».

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

usa

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

Η κυβέρνηση Μπάιντεν ανέστειλε την περασμένη εβδομάδα την αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ για…

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Bernat theoden titanikos

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Ο ηθοποιός Μπέρναρντ Χιλ, γνωστός από τους ρόλους του στον Τιτανικό και στον Άρχοντα των…