ΗΓ

Ηλίας Γιαννακόπουλος

Ούτε στην Καράβα, ούτε πουθενά

«Παραβιάσατε νύχτα τα νησιά σαν εισβολείς και επιτεθήκατε σε ανυπεράσπιστους πολίτες παίζοντας στα ζάρια μια ακριτική περιοχή, όπως οι Συνταγματάρχες έκαναν το ’74 στην Κύπρο»

5043594

Κύριε Πρωθυπουργέ, Κυρίες και Κύριοι της Κυβέρνησης,

Αρχικά, αφού σας συγχαρώ για την θεαματική αποτυχία των ενεργειών της Κυβέρνησης στο μείζον θέμα της ανθρωπιστικής κρίσης και των εγκλωβισμό χιλιάδων προσφύγων στα νησιά, θα ήθελα ως κάτοικος Μανταμάδου, να ευχαριστήσω κάθε έναν πολίτη του Βορείου Αιγαίου, που όρθωσε το ανάστημά του και αντιστάθηκε στην επιχείρηση τρομοκράτησης που προσπαθήσατε να επιβάλλετε με βίαιη και αιφνιδιαστική συνωμοτική επιχείρηση στα νησιά του.

Απαξιώσατε το λειτούργημα της Ενημέρωσης και λογοκρίνατε Δελτία Ειδήσεων.

Ευτελίσατε τη δημοσιογραφία και εξευτελίσατε τη Δημόσια Τηλεόραση.

Φιμώσατε Περιφερειακά και Δημοτικά Συμβούλια και αδιαφορήσατε για τη λαϊκή βούληση.

Ευτελίσατε την Αυτοδιοίκηση και εξευτελίσατε την Δημοκρατία.

Δώσατε στολή σε μισθοφόρους και κλονίσατε την εμπιστοσύνη των πολιτών ως προς την αποτελεσματικότητα και τον ρόλο της ΕΛΑΣ.

Ευτελίσατε το εθνόσημο και εξευτελίσατε την Αστυνομία.

Επιτάξατε Ελληνικό έδαφος σε καιρό ειρήνης, εμπλέξατε δυναμικό του Στρατού Ξηράς, παραβιάσατε νύχτα τα νησιά σαν εισβολείς και επιτεθήκατε σε ανυπεράσπιστους πολίτες παίζοντας στα ζάρια μια ακριτική περιοχή, όπως οι Συνταγματάρχες έκαναν το ’74 στην Κύπρο.

Τρομοκρατήσατε εκατοντάδες οικογένειες σε όλη την Ελλάδα που τα παιδιά τους βρίσκονται στη Λέσβο, στη Σάμο, στη Χίο. Χτυπήσατε γυναικόπαιδα, κάψατε δασικές περιοχές, βανδαλίσατε αυτοκίνητα, ρημάξατε περιουσίες, εξαπολύσατε ύβρεις για να σιωπήσετε την τιμή και την υπόληψη των νησιωτών.

Κύριε Πρωθυπουργέ, Κυρίες και Κύριοι της Κυβέρνησης, φέρετε ανυπολόγιστα βαριά ευθύνη για το σκοτάδι που ρίξατε στο Βόρειο Αιγαίο, να ξέρετε πως τυχόν τυχοδιωκτικές ενέργειές είναι κίνδυνος για την Εθνική ασφάλεια των νησιών και αν δεν αναλάβετε την πολιτική ευθύνη που σας αναλογεί να είστε βέβαιοι πως από εδώ και στο εξής δεν θα είστε ευπρόσδεκτοι «ούτε στην Καράβα, ούτε πουθενά».

Ηλίας Γιαννακόπουλος

Η παρούσα απεστάλη στον Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Κυβερνητικό εκπρόσωπο κ. Στέλιο Πέτσα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου την 27η Φεβρουαρίου 2020.

Πηγή: stonisi.gr

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr

Κολωνός: Η Παιδοψυχιατρική Εταιρεία Ελλάδος παίρνει θέση για την ντροπιαστική εισαγγελική πρόταση

5700685

Κολωνός: Η Παιδοψυχιατρική Εταιρεία Ελλάδος παίρνει θέση για την ντροπιαστική εισαγγελική πρόταση

"Απορριπτέα και επιστημονικά αβάσιμη οποιαδήποτε πρόταση που βασίζεται στο ότι ένα παιδί 12 ετών θα…

ΣΥΡΙΖΑ: «Οι προκλητικές δηλώσεις του Ερντογάν υπονομεύουν και τις ελληνοτουρκικές σχέσεις»

mist erdo

ΣΥΡΙΖΑ: «Οι προκλητικές δηλώσεις του Ερντογάν υπονομεύουν και τις ελληνοτουρκικές σχέσεις»

«Καλούμε την κυβέρνηση, να προβεί άμεσα στις απαραίτητες διπλωματικές ενέργειες απέναντι στη νέα αυτή τουρκική…