Ούτε λέξη στον ανακριτή από τον Σταμπούλο-Μαρτυρίες "φωτογραφίζουν" την Ρούπα στο διαμέρισμα της Κυψέλης (video)

Ούτε λέξη δεν είπε ο Αντώνης Σταμπούλος στον ανακριτή που μεταφέρθηκε προκειμένου να απολογηθεί για σοβαρότατα αδικήματα που συνδέονται με…

Ούτε λέξη δεν είπε ο Αντώνης Σταμπούλος στον ανακριτή που μεταφέρθηκε προκειμένου να απολογηθεί για σοβαρότατα αδικήματα που συνδέονται με τρομοκρατία. Ο 31χρονος στενός συνεργάτης του Μαζιώτη κρίθηκε προφυλακιστέος και αύριο το πρωί αναμένεται να οδηγηθεί στις φύλακες Κορυδαλλού.

 

 

Την ίδια ώρα, υπάρχουν μαρτυρίες των γειτόνων του κρησφύγετου του Αντώνη Σταμπούλου στην Κυψέλη σχετικά με το ποιοι ήταν αυτοί που τον επισκέπτονταν στο διαμέρισμα. Υπάρχουν αναφορές λοιπόν, ότι μια γυναίκα μαζί με ένα μικρό παιδί περίπου τριών ετών, έμπαινε συχνά στο σπίτι της οδού Καλλιφρονά με τους άνδρες της αντιτρομοκρατικής να μην αποκλείουν το ενδεχόμενο να πρόκειται για την σύντροφο του Νίκου Μανιώτη δηλαδή, την Πόλα Ρούπα.


Τα δακτυλικά αποτυπώματα και το γενετικό υλικό που βρέθηκαν στο διαμέρισμα αναμένεται να απαντήσουν στο σχετικό ερώτημα των αρχών ενώ ένα κινητό τηλέφωνο που βρέθηκε στο σπίτι κρίνεται ως σημαντικό στοιχείο για την εξέλιξη των ερευνών. Μέσω του κινητού τηλεφώνου, οι Αρχές προσπαθούν να διαπιστώσουν με ποιους μιλούσε ο Σταμπούλος και σε ποιες περιοχές βρίσκονταν οι συνομιλητές του.

Συνεχίζει το σφυροκόπημα ο διεθνής τύπος για Μητσοτάκη και το σκάνδαλο παρακολουθήσεων

Συνεχίζει το σφυροκόπημα ο διεθνής τύπος για Μητσοτάκη και το σκάνδαλο παρακολουθήσεων

Ψηλά στα περισσότερα ευρωπαϊκά ΜΜΕ οι παρακολουθήσεις της ΕΥΠ και η στάση του Κυριάκου Μητσοτάκη…

Tραγωδία στο Χαλάνδρι: Πέθανε 8χρονο κορίτσι από θερμοπληξία που κλειδώθηκε σε αυτοκίνητο

Tραγωδία στο Χαλάνδρι: Πέθανε 8χρονο κορίτσι από θερμοπληξία που κλειδώθηκε σε αυτοκίνητο

Ασύλληπτη τραγωδία στο Χαλάνδρι με ένα κοριτσάκι 8 ετών να εγκλωβίζεται σε παρκαρισμένο αυτοκίνητο και…