Ούτε λέξη στον ανακριτή από τον Σταμπούλο-Μαρτυρίες "φωτογραφίζουν" την Ρούπα στο διαμέρισμα της Κυψέλης (video)

Ούτε λέξη δεν είπε ο Αντώνης Σταμπούλος στον ανακριτή που μεταφέρθηκε προκειμένου να απολογηθεί για σοβαρότατα αδικήματα που συνδέονται με…

stamp2

Ούτε λέξη δεν είπε ο Αντώνης Σταμπούλος στον ανακριτή που μεταφέρθηκε προκειμένου να απολογηθεί για σοβαρότατα αδικήματα που συνδέονται με τρομοκρατία. Ο 31χρονος στενός συνεργάτης του Μαζιώτη κρίθηκε προφυλακιστέος και αύριο το πρωί αναμένεται να οδηγηθεί στις φύλακες Κορυδαλλού.

 

 

Την ίδια ώρα, υπάρχουν μαρτυρίες των γειτόνων του κρησφύγετου του Αντώνη Σταμπούλου στην Κυψέλη σχετικά με το ποιοι ήταν αυτοί που τον επισκέπτονταν στο διαμέρισμα. Υπάρχουν αναφορές λοιπόν, ότι μια γυναίκα μαζί με ένα μικρό παιδί περίπου τριών ετών, έμπαινε συχνά στο σπίτι της οδού Καλλιφρονά με τους άνδρες της αντιτρομοκρατικής να μην αποκλείουν το ενδεχόμενο να πρόκειται για την σύντροφο του Νίκου Μανιώτη δηλαδή, την Πόλα Ρούπα.


Τα δακτυλικά αποτυπώματα και το γενετικό υλικό που βρέθηκαν στο διαμέρισμα αναμένεται να απαντήσουν στο σχετικό ερώτημα των αρχών ενώ ένα κινητό τηλέφωνο που βρέθηκε στο σπίτι κρίνεται ως σημαντικό στοιχείο για την εξέλιξη των ερευνών. Μέσω του κινητού τηλεφώνου, οι Αρχές προσπαθούν να διαπιστώσουν με ποιους μιλούσε ο Σταμπούλος και σε ποιες περιοχές βρίσκονταν οι συνομιλητές του.

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…