Ακροδεξιό ρεσιτάλ Άδωνη: Ούτε κουνούπι δεν θα βγαίνει από τις Αμυγδαλέζες

Ο Άδωνης Γεωργιάδης ξεδίπλωσε για άλλη μια φορά το ταλέντο του στον ρατσιστικό οχετό εναντίον προσφύγων και μεταναστών με όχημα το αγαπημένο του βήμα, που δεν είναι άλλο από τα τηλεπαράθυρα.

adonis 1

Ολοένα και πιο απελευθερωμένος εμφανίζεται ο – γνωστός για τις ακροδεξιές του απόψεις – υπουργός της κυβέρνησης Μητσοτάκη, και διατυμπανίζει όπου σταθεί κι όπου βρεθεί τις μισαλλόδοξες απόψεις του για την τύχη που επιδιώκει να έχουν πρόσφυγες και μετανάστες που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα. 

Το πιο τρομακτικό, βέβαια, είναι το γεγονός ότι από τη θέση που βρίσκεται πλέον ο Άδωνης Γεωργιάδης, οι αθλιότητες που βγαίνουν από το στόμα του έχουν κυβερνητική υπογραφή, καθώς ο πρωθυπουργός δεν είναι ποτέ ούτε πρόθυμος, ούτε ικανός να απομονώσει τις ακροδεξιές φωνές μέσα στο κόμμα και την κυβέρνησή του. Άλλωστε, με τέτοια «ατζέντα» βρέθηκε στην εξουσία.   

Αυτή τη φορά, ο Άδωνης βρέθηκε σε πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ για να απαξιώσει την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ και την Ευρωπαϊκή Ένωση, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «αν είναι να καταστραφεί η Ελλάδα δε θέλω ούτε ένα ευρώ από τους Ευρωπαΐους».

Στη συνέχεια, μιλώντας με το γνωστό επηρμένο ύφος του για το προφίλ των κλειστών κέντρων κράτησης της κυβέρνησης Μητσοτάκη, παρουσίασε τον διακαή του πόθο, με την ένταση της φωνής του να ανεβαίνει κλιμακωτά όσο τον κυρίευε όλο και πιο πολύ το μίσος απέναντι στους ξένους: «Τα κέντρα πρέπει να είναι κλειστά. Αμυγδαλέζα. Να μη βγαίνει από εκεί μέσα ούτε κουνούπι. Ποτέ. Εικοσιτέσερις ώρες το εικοσιτετράωρο». 

«Δεν τον θέλω εδώ, να φύγει, οι περισσότεροι είναι λαθρομετανάστες» ωρύεται σε άλλο σημείο ο Άδωνης, για να φτάσει σε επόμενο ρατσιστικό παραλήρημα φωνάζοντας σε επανάληψη: «Δεν τους θέλουμε εδώ. Δεν τους θέλουμε εδώ. Δεν τους θέλουμε εδώ».

Στο τέλος φυσικά, δεν παρέλειψε να αναπαράξει γνωστό ρατσιστικό μότο, λέγοντας στον βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννη Αμανατίδη, «Θα τους πάρετε στην εκλογική σας περιφέρεια».

Διεθνής απομόνωση, λοιπόν, θα είναι το μέλλον της Ελλάδας σύμφωνα με τα πρότυπα του Άδωνη Γεωργιάδη, ενώ καθένας που θέλει να λέγεται άνθρωπος ντρέπεται κάθε μέρα και πιο πολύ να ζει σε μια χώρο όπου εφαρμόζονται τέτοιες πολιτικές.

 

 

Μυστήριο με Γερμανό δισεκατομμυριούχο: Θεωρήθηκε νεκρός το 2021 αλλά ίσως ζει στη Μόσχα με την ερωμένη του

Καταγραφή 21

Μυστήριο με Γερμανό δισεκατομμυριούχο: Θεωρήθηκε νεκρός το 2021 αλλά ίσως ζει στη Μόσχα με την ερωμένη του

Απίστευτα είναι τα όσα συμβαίνουν σχετικά με την εξαφάνιση του Καρλ Έριβαν Χάουμπ το 2018

Άγιοι Ανάργυροι: Νέο ηχητικό ντοκουμέντο από τη γυναικοκτονία της Κυριακής – «Δεν ξέρουμε τι έχει γίνει», έλεγαν οι αστυνομικοί

Κυριακή

Άγιοι Ανάργυροι: Νέο ηχητικό ντοκουμέντο από τη γυναικοκτονία της Κυριακής – «Δεν ξέρουμε τι έχει γίνει», έλεγαν οι αστυνομικοί

Ένα νέο ηχητικό που βλέπει το φως της δημοσιότητας επιβεβαιώνει το «μπάχαλο» που επικρατούσε κατά…