Ούτε 24ωρο δεν κράτησε το ενδιαφέρον Θεοδωρόπουλου για τον Παναθηναϊκό

Μόλις χθες είχε εκφράσει ο Σπύρος Θεοδωρόπουλος την πρόθεση του να βοηθήσει την κατάσταση στην ομάδα και σήμερα, με γραπτή του δήλωση ανακοίνωσε ότι σταματάει κάθε προσπάθεια!

Τι δήλωσε ο Σπύρος Θεοδωρόπουλος:

«Πρόθεσή μου πάντα ήταν και είναι να βοηθήσω τον Παναθηναϊκό, ειδικά τις δύσκολες στιγμές που περνάει, δημιουργώντας έναν μηχανισμό μακροπρόθεσμης λύσης για την ομάδα με πρωταγωνιστικό ρόλο να έχουν οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές.

Από τη στιγμή που δημιουργήθηκαν προσδοκίες άμεσης επίλυσης του μεγάλου οικονομικού προβλήματος του Παναθηναϊκού, είμαι υποχρεωμένος να σταματήσω την προσπάθεια καθότι δεν ήταν ποτέ στις προθέσεις ή και στις δυνατότητές μου η εξεύρεση μαγικής λύσης για την ομάδα μας».

Απ’ ότι φαίνεται, μπροστά στην έκταση που πήρε το θέμα της συνάντησης με τους παλαίμαχους αλλά και στις προσδοκίες που εσφαλμένα καλλιεργήθηκαν, ο Σπύρος Θεοδωρόπουλος αναγκάστηκε να υποχωρήσει, τονίζοντας ότι «δεν ήταν ποτέ στις προθέσεις ή και στις δυνατότητές μου η εξεύρεση μαγικής λύσης για την ομάδα».

Όπως άλλωστε είχε ξεκαθαρίσει, δεν θα έδινε λύση στον Παναθηναϊκό αναλαμβάνοντας όλα τα χρέη, αλλά μαζί με άλλους 2-3 ισχυρούς επιχειρηματίες θα δημιουργούσαν ένα μοντέλο σαν την Παναθηναϊκή Συμμαχία, το οποίο με τη στήριξη 300.000 φίλων της ομάδας, θα την έβγαζε από τη δύσκολη θέση. Αλλά βλέποντας ότι αυτή η πρόθεση του παρεξηγήθηκε και διάφοροι είδαν στα μάτια του έναν «σωτήρα», αναγκάστηκε να αποχωρήσει, αφήνοντας τον Παναθηναϊκό και πάλι στο σημείο μηδέν! 

Λάρισα: Εργατικό ατύχημα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο – 65χρονος υπέστη ηλεκτροπληξία

Λάρισα: Εργατικό ατύχημα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο – 65χρονος υπέστη ηλεκτροπληξία

Ηλεκτρικό ρεύμα χτύπησε έναν άνδρα στα μαγειρεία του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας. Το

Η συνέντευξη που είχε δώσει ο Γιάννης Φλωρινιώτης στο Documento: «Πολλές ζημιές γίνανε στις μεγάλες μου δόξες»

Η συνέντευξη που είχε δώσει ο Γιάννης Φλωρινιώτης στο Documento: «Πολλές ζημιές γίνανε στις μεγάλες μου δόξες»

Πέθανε σε ηλικία 76 ετών ο γνωστός τραγουδιστής Γιάννης Φλωρινιώτης. Mε αυτή την αφορμή, δημοσιεύουμε…