Θύρα 7: Από no politica, ΝΔ politica

Την περίοδο μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα υπήρξε ένα ισχυρό κύμα κατακραυγής κατά της Χρυσής Αυγής και του φασισμού εν γένει, το οποίο εκδηλώθηκε μεταξύ άλλων και στα γήπεδα, με τους οργανωμένους οπαδούς των περισσότερων ομάδων να αναρτούν αντιφασιστικά πανό.

NewsRoom 02/08/2018 | 09:42

Εξαίρεση αποτέλεσαν οι οργανωμένοι του Ολυμπιακού. Η “Θύρα 7” δεν ανήρτησε πανό για τον Παύλο Φύσσα, επικαλούμενη τη λογική του “no politica”, ότι δηλαδή η πολιτική πρέπει να μένει έξω από τα γήπεδα.

Φαίνεται ότι έκτοτε τα πράγματα έχουν αλλάξει κάπως. Το “no politica” έχει πάει περίπατο, με τα συνθήματα στα πανό της “Θύρας 7” να μοιάζουν μερικές φορές βγαλμένα από τα πρωτοσέλιδα των “Νέων”, που όπως και ο ποδοσφαιρικός Ολυμπιακός ανήκουν στον Βαγγέλη Μαρινάκη. Το είδαμε και χθες, όταν στο φιλικό του Ολυμπιακού με τη Λεγκανές έκανε την εμφάνισή του ένα σύνθημα για την πυρκαγιά στην ανατολική Αττική, που έγραφε: “Μάνδρα: Πνιγήκαμε στη στεριά, Μάτι: Καήκαμε στη θάλασσα, ούτε ένα συγγνώμη, ούτε μια παραίτηση, συλλυπητήρια. Θύρα 7”.

Aπό no politica, ΝΔ politica...