Θύμα σεξουαλική κακοποίησης η μητέρα των 13 παιδιών – Οι αποκαλύψεις για την ερωτική ζωή του ζευγαριού

Εξακολουθούν να συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ζούσαν τα 13 παιδιά στην Καλιφόρνια τα οποία είχαν πέσει θύματα κακοποίησης από τους ίδιους τους γονείς τους.

5a66e94e1dc5241e1c8b460b

Αυτή την φορά, τις νέες αποκαλύψεις έκανε η αδερφή της κατηγορούμενης Λουίζ Τέρπιν, η Τερέζα Ρομπινέτ που εμφανίστηκε στην τηλεοπτική εκπομπή “Megyn Kelly Today”. Όπως είπε, η αδερφή της και μητέρα των 13 παιδιών είχε αλλάξει δραματικά συμπεριφορά τα τελευταία χρόνια. Δήλωσε πως της είχε εκμυστηρευτεί ότι συναντιόταν με αγνώστους σε ξενοδοχεία όπου έκανε σεξ μαζί τους και όλα αυτά με… τις ευλογίες του συζύγου της.

Μάλιστα, όπως είπε, στην «επέτειο» αυτής της συνεύρεσης, πήγαινε στο ίδιο δωμάτιο με τον σύζυγό της αυτή τη φορά μακριά από τα παιδιά τους – τα οποία άφηναν στη φύλαξη του μεγαλύτερου από αυτά.

«Συνάντησε αυτόν τον άντρα σε ένα μοτέλ, έκανε σεξ μαζί του και αυτό που κάνει τα πράγματα ακόμα πιο περίεργα είναι ότι ένα χρόνο μετά με πήρε τηλέφωνο γελώντας να μου πει πόσο αστείο ήταν που ο Ντέιβιντ ήθελε να την πάει στο ίδιο δωμάτιο στο μοτέλ εκείνο για να κάνει σεξ μαζί της στο ίδιο κρεβάτι που τότε είχε κάνει σεξ με εκείνον τον άντρα που γνώρισε ον λάιν» ανέφερε χαρακτηριστικά η Τερέζα Ρομπινέτ η οποία όπως είπε έκανε αυτές τις συζητήσεις με την αδερφή της το 2009. 


Επίσης, είπε πως η αδερφή της άρχισε να απομακρύνεται σταδιακά από την εκκλησία. Μέχρι τότε, λέει, η ίδια είχε επικοινωνία μέσω Skype με τα ανίψια της. Μάλιστα της είχε κάνει εντύπωση που δεν μπορούσαν να μιλήσουν «άνετα». Πάντοτε μιλούσε σε ένα – ένα, ενώ οι επισκέψεις στο σπίτι «απαγορεύονταν». Μετά την «στροφή Τέρπιν» όμως ακόμα και οι επικοινωνίες αυτές τερματίστηκαν. 

Στην ίδια εκπομπή η Τερέζα Ρομπινέτ αποκάλυψε πως τόσο η ίδια, όσο και η αδερφή της, είχαν κακοποιηθεί σεξουαλικά από «στενό τους πρόσωπο», κάτι που είχε συμβεί επίσης στην μητέρα τους και άλλες συγγενείς, από το ίδιο πρόσωπο.

Οι αρχές συνεχίζουν να ερευνούν την υπόθεση ενώ οι ίδιοι οι γονείς των 13 παιδιών δηλώνουν αθώοι. Η αστυνομία κάνει φύλλο και φτερό το σπίτι καθώς θεωρεί πιθανόν να υπήρχαν κι άλλα παιδιά στο σπίτι τα οποία ωστόσο δεν κατάφεραν να επιβιώσουν λόγω των βασανιστηρίων από τους γονείς τους και τις άθλιες συνθήκες διαβίωσης. 


Νέο στοιχείο για Αγίους Αναργύρους: Μήνυσε τους αστυνομικούς ο πατέρας της – «Την ξεφορτώθηκαν μέσα σε πέντε λεπτά»

Κυριακή

Νέο στοιχείο για Αγίους Αναργύρους: Μήνυσε τους αστυνομικούς ο πατέρας της – «Την ξεφορτώθηκαν μέσα σε πέντε λεπτά»

Στη μήνυση, σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star παρουσιάζεται ένα άγνωστο στοιχείο, αφού…

Συναγερμός στην Κόρινθο: Εντοπίστηκε πτώμα ηλικιωμένης γυναίκας στη θάλασσα

5619840

Συναγερμός στην Κόρινθο: Εντοπίστηκε πτώμα ηλικιωμένης γυναίκας στη θάλασσα

Το πτώμα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Κορίνθου, ενώ το Λιμεναρχείο Κορίνθου διενεργεί προανάκριση για την…

Νιγηρία: «Φέρτε πίσω τα κορίτσια μας» – Εντοπίστηκε μια από τις 276 μαθήτριες που είχαν απαχθεί από τζιχαντιστές 10 χρόνια πριν

nigiria 768x512 1

Νιγηρία: «Φέρτε πίσω τα κορίτσια μας» – Εντοπίστηκε μια από τις 276 μαθήτριες που είχαν απαχθεί από τζιχαντιστές 10 χρόνια πριν

Πρόκειται για την Λίντια που «διασώθηκε μαζί με τα τρία παιδιά της» κοντά στην πόλη…