Newsroom

Newsroom

Θυμα διαρρηκτών ο Τσόρι Ντομίνγκες – Έκλεψαν χρήματα, κοσμήματα και ρούχα

Μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τον Τσόρι Ντομίνγκες, όταν ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού επέστρεψε στη μονοκατοικία του, στη Βούλα, το βράδυ της Δευτέρας (28/11).

583e71fe1dc524a8348b480d

Τρεις άγνωστοι είχαν εισβάλει στο σπίτι του 35χρονου, «σηκώνοντας», κυριολεκτικά, ό,τι βρήκαν μπροστά τους και μπορούσαν να κουβαλήσουν! Σύμφωνα με πληροφορίες, λοιπόν, πήραν ένα μεγάλο ποσό, κοσμήματα τεράστιας αξίας, αλλά και σχεδόν όλη την -πανάκριβη- γκαρνταρόμπα του Λατινοαμερικανού.

Εκείνη την ώρα, ουδείς, φυσικά, υπήρχε στο σπίτι, ενώ εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι, σύμφωνα με την αστυνομία, οι δράστες ήξεραν ακριβώς και πού υπάρχουν κάμερες κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης και κυρίως, πού είναι εγκατεστημένος ο συναγερμός, ώστε να τον απενεργοποιήσουν με την μέθοδο του «πνιγμού» μέσα σε κουβά με νερό! Κάτι -επίσης εντυπωσιακό- είναι το γεγονός ότι οι αστυνομικοί διαπίστωσαν πως σε κανένα σημείο της μονοκατοικίας, παράθυρα, μπαλκονόπορτες αλλά και στην κεντρική πόρτα, δεν υπήρχαν ίχνη διάρρηξης. Άρα, υπάρχει και το ενδεχόμενο οι δράστες να μπήκαν με «πασπαρτού» ή αντικλείδι στο σπίτι του Τσόρι! Σύμφωνα με την αστυνομία, οι «ποντικοί» μπήκαν στο σπίτι του Αργεντινού λίγο μετά τις 21:00, την ώρα, δηλαδή, που ο 35χρονος ήταν στην προπόνηση του Ολυμπιακού. Το τελευταίο, δε, ίσως το γνώριζαν οι δράστες, για αυτό και επέλεξαν να πάνε τότε στη μονοκατοικία του Ντομίνγκες. Μπήκαν, όπως προείπαμε, με «πασπαρτού» ή αντικλείδι και αφού ερεύνησαν τους χώρους, άρπαξαν μεγάλο χρηματικό ποσό, κοσμήματα μεγάλης αξίας, αλλά και τα περισσότερα ρούχα του Αργεντινού και διέφυγαν ανενόχλητοι. Η κλοπή διαπιστώθηκε από τον ίδιο τον Τσόρι, όταν, πια, επέστρεψε στο σπίτι του, με τους αστυνομικούς του τοπικού Τμήματος Ασφαλείας, αλλά και τους άνδρες της σήμανσης, να φτάνουν άμεσα στο σημείο και να πραγματοποιούν έρευνες για τυχόν αποτυπώματα, αλλά και γενετικό υλικό των κακοποιών, χωρίς, όμως, επιτυχία.

Πηγή: sport-fm.gr

Αποκάλυψη Daily Mail: Παρ’ ολίγον αεροπορική τραγωδία σε πτήση της British Airways από την Αθήνα

ap briths

Αποκάλυψη Daily Mail: Παρ’ ολίγον αεροπορική τραγωδία σε πτήση της British Airways από την Αθήνα

Το αεροσκάφος βρέθηκε σε απόσταση μόλις 1,5 μέτρου από... αδέσποτο drone που πετούσε σε υπερβολικά…

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

michos ilias 1

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

Οι δικαστές καλούνται να αποφανθούν για την ενοχή ή μη 26 κατηγορουμένων - Συγκεντρώσεις υποστήριξης…