Όχι στην άρση ασυλίας από την Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής για Λεβέντη, Παπαχριστόπουλο και Καραγιαννίδη

Η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής εκφράστηκε αρνητικά εκφράστηκε, διά της ψήφου των μελών της για τις υποθέσεις άρσης ασυλίας κατά του Βασίλη Λεβέντη, του Θανάση Παπαχριστόπουλου και του Χρήστου Καραγιαννίδη. Οι αιτήσεις για άρση ασυλίας θα συζητηθούν στην Ολομέλεια, την ερχόμενη Τετάρτη.

58ea18281dc524866f8b4660 1

Στην πρώτη περίπτωση, πολιτευτής της Ένωσης Κεντρώων προσέφυγε κατά του προέδρου του κόμματος του, Βασίλη Λεβέντη, κατηγορώντας τον για εξαπάτηση ψηφοφόρων, επειδή δεν τήρησε την υπόσχεση την οποία είχε δώσει για αλλαγή των προσώπων στις κοινοβουλευτικές έδρες, κάθε έξι μήνες.

Στη δεύτερη περίπτωση, ο Άδωνις Γεωργιάδης είχε ζητήσει την άρση ασυλίας του Θανάση Παπαχριστόπουλου για δηλώσεις που είχε κάνει ο βουλευτής των ΑΝΕΛ σε τηλεοπτική συνέντευξη στην ΕΡΤ, για την περίοδο που ήταν βουλευτής του ΛΑΟΣ και έκανε ερωτήσεις για τα εξοπλιστικά.

Στην υπόθεση του Χρήστου Καραγιαννίδη, δύο αστυνομικοί προσέφυγαν κατά του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για παραβίαση προσωπικών δεδομένων, για φωτογραφία τους με πολιτική περιβολή που δημοσιεύτηκε στο www.left.gr και για το οποίο ο κ. Καραγιαννίδης δήλωσε διαχειριστής του.

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…