Ούτε ο ίδιος ο Οικονόμου δεν μπορεί να απαντήσει στην παρέμβαση Τσίπρα

Ούτε ο ίδιος ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δεν γνωρίζει τι λέει προσπαθώντας να απαντήσει στην ηχηρή παρέμβαση που έκανε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, τονίζοντας όλα τα ψέματα της κυβέρνησης – " Ο κ. Τσίπρας συντάσσεται με δήθεν δικαιωματιστές και αλλότριες δυνάμεις αδιαφορώντας για την αλήθεια"

Ο Γιάννης Οικονόμου προσπαθώντας να καλύψει το νέο φιάσκο του επιτελικού κράτους στο προσφυγικό, προσπαθώντας να απαντήσει στην παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα ο οποίος με ανάρτησή του στο Facebook επισημαίνει ότι η κυβέρνηση κυβερνά μόνο με ψέματα και πλέον «ακόμη και οι λέξεις έχουν χάσει το νόημά τους», απάντησε για να απαντήσει…χωρίς νόημα και ουσία.

«Ο κ. Τσίπρας, σε παραληρηματικό αντιπολιτευτικό μένος, εργαλειοποίει μια τραγωδία για να καταφερθεί σκαιότατα εναντίον των ελληνικών αρχών, το προσωπικό των οποίων αγωνίζεται για την προστασία της Πατρίδας και της ανθρώπινης ζωής, με αυταπάρνηση, ανθρωπιστική ευαισθησία και χωρίς διακρίσεις», είπε ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης που επί τόσες μέρες αρνούνταν η κυβέρνηση την ύπαρξη των προσφύγων.

«Ο κ. Τσίπρας, χωρίς κανένα στοιχείο και αντίθετα με τις μαρτυρίες των ίδιων των προσφύγων, στηρίζει τους ανυπόστατους ισχυρισμούς του σε δήθεν δικαιωματιστές και στην προπαγάνδα που διασπείρουν αλλότριες δυνάμεις, οι οποίες προφανώς θέλουν να προκαλέσουν ζημιά στην Ελλάδα. Με αυτούς συντάσσεται ο κ. Τσίπρας αδιαφορώντας για την αλήθεια», συμπλήρωσε χωρίς να διευκρινίσει ποιοί είναι οι δήθεν δικαιωματιστές και ποίες οι αλλότριες δυνάμεις.

«Όσο για τη διαφύλαξη και παρακολούθηση των συνόρων, όλοι θυμόμαστε πώς το έκανε, όσο κυβέρνησε, και όλοι φανταζόμαστε πώς θα αντιμετώπιζε την εισβολή το 2020» έκλεισε την ανακοίνωσή του πετώντας την μπάλα στην εξέδρα

 

Μαίρη Χρονοπούλου: Το σοβαρό ατύχημα που την οδήγησε στην εντατική – Ιδιαίτερα κρίσιμες στιγμές (Video)

Μαίρη Χρονοπούλου: Το σοβαρό ατύχημα που την οδήγησε στην εντατική – Ιδιαίτερα κρίσιμες στιγμές (Video)

Η γυναίκα μπήκε στο σπίτι και το πρώτο πράγμα που αντίκρισε, ήταν η ηθοποιός στο…