Newsroom

Newsroom

«Out»: Η πρώτη ταινία της Pixar με ομοφυλόφιλο πρωταγωνιστή

Η Pixar παρουσίασε το «Out», τη νέα ταινία μικρού μήκους, στην οποία για πρώτη φορά ο πρωταγωνιστής είναι ομοφυλόφιλος. 

Out Pixar Short Film

Η ταινία «Out» αφηγείται την ιστορία του νεαρού Γκρεγκ, που φοβάται να αποκαλύψει στους γονείς του ότι είναι ομοφυλόφιλος. Χάρη σε κάποια μαγικά, ο Γκρεγκ θα αλλάξει σώμα με τον σκύλο του, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης των γονιών του στο σπίτι, όπου πρόκειται να μετακομίσει με τον φίλο του. Έτσι, θα μάθει την αξία του να είσαι ο εαυτός σου.

Σεναριογράφος και σκηνοθέτης του εννιάλεπτου «Out» είναι ο Στίβεν Κλέι Χάντερ, που έχει ξανασυνεργαστεί με την Pixar σε ταινίες όπως το «Toy Story 4» και το «Finding Dory».

Η GLAAD, η ομάδα υποστήριξης της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας θεώρησε το φιλμ μία σημαντική κίνηση. «Τα τελευταία λίγα χρόνια, οι ΛΟΑΤΚΙ χαρακτήρες και ιστορίες έχουν γίνει συνήθεις στον χώρο της διασκέδασης των παιδιών και της οικογένειας, με λίγη αντιπαράθεση, αλλά με μεγάλα εγκώμια από τις ΛΟΑΤΚΙ οικογένειες με παιδιά που ήθελαν να δουν να εκπροσωπείται ο εαυτός τους. Βάζοντας στο επίκεντρο έναν νεαρό ομοφυλόφιλο άνδρα, το “Out” ανέβασε τον πήχη», δήλωσε ο Τζέρεμι Μπλάκλοου, της GLAAD. 

 

Συγκλονιστική Αριστοτέλους: Νίκησε τον καρκίνο μέσα σε 6 μήνες η Κύπρια αθλήτρια – «Ευτυχώς που διάλεξε εμένα» (Εικόνες)

03ca3a5a764245028e814d8eaaf30441 1

Συγκλονιστική Αριστοτέλους: Νίκησε τον καρκίνο μέσα σε 6 μήνες η Κύπρια αθλήτρια – «Ευτυχώς που διάλεξε εμένα» (Εικόνες)

Αυτή είναι η ιστορία της 32χρονης αθλήτριας του άλματος επί κοντώ.