Δίκη Λιγνάδη και #metoo: Δείτε τη νέα εκπομπή στο koutipandoras! – Καλεσμένος ο Χάρης Τζωρτζάκης (video)

Η θεωρία περί σκευωρίας και τα στόματα που πρέπει να κλείσουν - Παρουσιάζουν και σχολιάζουν οι Κωνσταντίνος Μαρκετος, Γιώργος Μπαϊράμογλου, και Θάνος Νασόπουλος με καλεσμένους τον Χάρη Τζωρτζάκη και τη Δανάη Κισκήρα – Μπαρτσώκα.

Εφετείο Χρυσής Αυγής Μια δίκη από την αρχή 1

Για τις τελευταίες εξελίξεις στη Δίκη Λιγνάδη αλλά και για το ελληνικό metoo συζήτησαν στην πρώτη εκπομπή με καλεσμένο τον Χάρη Τζωρτζάκη οι Γιώργος Μπαϊράμογλου, Κωνσταντίνος Μαρκέτος και Θάνος Νασόπουλος

Ξεκινώντας από τις τελευταίες εξελίξεις στη Δίκη Λιγνάδη που παρουσίασε και ανέλυσε η δημοσιογράφος του DOCUMENTO Δανάη Κισκήρα – Μπαρτσώκα, η συζήτηση προεκτάθηκε στην υπερασπιστική τακτική που έχει επιλέξει ο δικηγόρος του Δημήτρη Λιγνάδη, Αλέξης Κούγιας.

Πρόκειται για μια ακραία και χυδαία τακτική, που σκοπό έχει να στοχοποιήσει όσους ασχολούνται και δίνουν δημοσιότητα στη Δίκη Λιγνάδη, με σκοπό να παρουσιαστεί ο Δημήτρης Λιγνάδης ως θύμα μιας καλοστημένης σκευωρίας.

Στην πρώτη εκπομπή του Out of the Box, θα ακούσετε και τον καταιγιστικό Χάρη Τζωρτζάκη να σχολιάζει τη Δίκη Λιγνάδη αλλά και τον ρόλο που επιτέλεσε το ελληνικό metoo ως προς το να «σπάσει η σιωπή» που επικρατούσε στο χώρο της τέχνης εξαιτίας του φόβου. Όμως, ο γνωστός και αγαπημένος Χάρης Τζωρτζάκης δεν σταματάει εκεί.

Μαζί με τους παρουσιαστές της εκπομπής επεκτείνουν την κουβέντα στα «κακώς κείμενα» της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη, που έχουν ως αποτέλεσμα ένα δυστοπικό παρόν τόσο για τους καλλιτέχνες στο χώρου του θεάτρου, όσο και για τη νέα γενιά που αναγκάζεται να μεταναστεύσει στο εξωτερικό. Παράλληλα αφήνει αιχμές και για την κυβερνητική αξιοποίηση, είτε μέσω θέσεων είτε μέσω χρηματοδοτήσεων, των υποστηρικτών της Λίνας Μενδώνη.

Φυσικά, ο -όπως πάντα- αιχμηρός Χάρης Τζωρτζάκης δεν διστάζει να σχολιάσει και την κακοστημένη σκευωρία κατά του Κώστα Βαξεβάνη που κατέπεσε με κρότο, κάνοντας λόγο για ένα διεθνές σκάνδαλο.

Δείτε live την πρώτη εκπομπή:

 

Βόλος: Συγκλονίζει μαρτυρία 21χρονης κοπέλας – «Με βίαζε σε ξενοδοχείο από τα 11 μου χρόνια» (video)

viasmos 6

Βόλος: Συγκλονίζει μαρτυρία 21χρονης κοπέλας – «Με βίαζε σε ξενοδοχείο από τα 11 μου χρόνια» (video)

Απίστευτες αποκαλύψεις έκανε μια κοπέλα απ' τη Λάρισα, καθώς αποκάλυψε ότι βιαζόταν επί σειρά ετών…