Newsroom

Newsroom

Ουκρανία: Καταρρίφθηκαν 73 ρωσικά drones

Συνεχίζονται οι πολεμικές επιχειρήσεις στην Ουκρανία

AP - drone

Η ουκρανική αντιαεροπορική άμυνα κατέρριψε 73 από τα 119 drones που εξαπέλυσε η Ρωσία στη διάρκεια μιας νυχτερινής επίθεσης, σύμφωνα με μία ανακοίνωση της Πολεμικής Αεροπορίας της Ουκρανίας.

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, 37 drones άλλαξαν πορεία και «χάθηκαν» από τη χρήση συσκευών ηλεκτρονικής παρεμβολής.

Οι ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις ανακοίνωσαν ότι καταστροφές καταγράφηκαν σε έξι περιοχές της Ουκρανίας, χωρίς να δημοσιοποιήσουν περισσότερες λεπτομέρειες.

Διαβάστε επίσης:

Παναθηναϊκός: Οργανωμένο έγκλημα στους κύκλους των «οργανωμένων» οπαδών αποκαλύπτει ανακοίνωση συνδεσμιτών

ΕΦΕΤ: Ανάκληση τυριών από τον Σκλαβενίτη – Βρέθηκε παθογόνος μικροοργανισμός

«Κόλαφος» ο Γιώργος Καραμίχος για τα Τέμπη: «Είναι ύβρις αυτό που κάνουν στις οικογένειες των θυμάτων και θα πληρωθεί!»

Λύγισαν τα αδέρφια Διονυσίου βλέποντας βίντεο με την αδικοχαμένη αδερφή τους – «Μας αιφνιδίασες» είπαν στον παρουσιαστή

Χάρης Φραγκούλης: «Είμαι 40 χρονών, ζω σε ένα διαμέρισμα 29 τετραγωνικών, δουλεύω συνεχώς στο θέατρο. Σίγουρα δεν κάνω καλά τη δουλειά μου»

Δείτε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο koutipandoras.gr

Σοκάρουν οι διάλογοι του κυκλώματος μαστροπείας: «Θα πάρω την άλλη και θα κάνω κάνα έγκλημα»

μαστροπεια1

Σοκάρουν οι διάλογοι του κυκλώματος μαστροπείας: «Θα πάρω την άλλη και θα κάνω κάνα έγκλημα»

Αποκαλυπτικές είναι οι συνομιλίες ανάμεσα στα μέλη που αποτελούν το κύκλωμα μαστροπείας το οποίο εγκλώβιζε…