«Οτοστόπ» στο Λιμενικό έκανε ο Σίμος Κεδίκογλου για να φτάσει στην Εύβοια

Το Λιμενικό χρησιμοποίησε, χωρίς καμιά δικαιοδοσία, ο Σίμος Κεδίκογλου για να μεταβεί από την Τήνο στη Μύκονο

kedikoglou

Πολλά ήταν τα στελέχη της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας τα οποία θέλησαν να εμφανιστούν στην περιοχή όπου συντελέστηκε η τεράστια οικολογική καταστροφή στην Εύβοια. Μια σειρά από φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ πρόφτασαν να μας ενημερώσουν εγκαίρως και κατά προτεραιότητα ότι ο πρωθυπουργός και στελέχη της κυβέρνησης διέκοψαν τις διακοπές τους για να αναλάβουν πάλι καθήκοντα εξαιτίας των πυρκαγιών. Μάλιστα, το μέγεθος της καταστροφής και η μάχη με τις φλόγες αποτέλεσαν δευτερεύοντα ζητήματα σε κάποια από τα ρεπορτάζ.

Μεταξύ των στελεχών της ΝΔ που ένιωσαν την ανάγκη να διακόψουν τις διακοπές τους και να βρεθούν στην Εύβοια ήταν και ο βουλευτής της ΝΔ, Σίμος Κεδίκογλου, ο οποίος ενημέρωσε λεπτομερώς μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter για τις κινήσεις του και τον τρόπο με τον οποίο εγκατέλειψε το νησί των διακοπών του. 

Έτσι λοιπόν, μας πληροφόρησε χωρίς δισταγμό – σε πρώτη τουλάχιστον φάση – ότι το Λιμενικό ήταν αυτό που τον μετέφερε από την Τήνο στη Μύκονο για να βρεθεί γρήγορα στον τόπο όπου μαινόταν η φωτιά, υποθέτοντας πιθανώς ότι οι μεταφορές του πολιτικού προσωπικού της χώρας εντάσσονται στις υποχρεώσεις του Λιμενικού, λες και δεν έχουν κάτι καλύτερο να κάνουν εν μέσω, μάλιστα, θερινής σεζόν. 

Ανέβασε λοιπόν ένα tweet στο οποίο ευχαριστούσε τον «καπετάνιο» (μάλλον θα εννοούσε κυβερνήτη) και το πλήρωμα του σκάφους ΠΑΘ 090 του Λιμενικού Σώματος που  τον μετέφερε με 8 μποφόρ από την Τήνο στη Μύκονο. 

Στη συνέχεια, αφού μάλλον κατάλαβε το «φάουλ» του και την επικείμενη κατακραυγή που θα ακολουθούσε, έσβησε το tweet και το αντικατέστησε με ένα άλλο, στο οποίο είχε προστεθεί η φράση ότι το σκάφος του Λιμενικού εκτελούσε περιπολία, και, μιας και βρέθηκε στον δρόμο του, επιβιβάστηκε και αυτός. Όπως για παράδειγμα γίνεται με το οτοστόπ.

 Άραγε με ποιού εντολή το συγκεκριμένο σκάφος εκτέλεσε τη συγκεκριμένη «χάρη» στον βουλευτή της ΝΔ; Οι λιμενικές αρχές έλαβαν γνώση του περιστατικού;

Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

6167665

Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

«Ουδέποτε, δόθηκε καμία εντολή για συγκάλυψη», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κοιτώντας τους συγγενείς των θυμάτων

Βουλή: Ο λόγος για τα άδεια έδρανα του ΚΚΕ και της Νέας Αριστεράς στην ομιλία της Κωνσταντοπούλου

6167422

Βουλή: Ο λόγος για τα άδεια έδρανα του ΚΚΕ και της Νέας Αριστεράς στην ομιλία της Κωνσταντοπούλου

Μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου, οι βουλευτές των δύο κομμάτων επέστρεψαν στις…

Μητσοτάκης: Όλο το παρασκήνιο για τις εκκαθαρίσεις Μπρατάκου και Παπασταύρου

InCollage 20240328 205245331

Μητσοτάκης: Όλο το παρασκήνιο για τις εκκαθαρίσεις Μπρατάκου και Παπασταύρου

O Κυριάκος Μητσοτάκης φαίνεται πως «παραίτησε» τους δύο στενούς του συνεργάτες προκειμένου να μην απολογηθεί…