"'Ο,τι μίζες δεν παίρνω εγώ τις παίρνουν κάτι ΠΡΩΤΑ ΦΛΕΜΜΑΤΑ": H οργισμένη απάντηση Πολάκη στο F/B σε δημοσιεύματα κατά του ίδιου και τ

Τα καυστικά σχόλια του Παύλου Πολάκη στο facebook προκάλεσαν δημοσιεύματα με στόχο τον αναπληρωτή υπουργού Υγείας και την ξαδέλφη του αναισθησιολόγο για ενδεχόμενες ευθύνες γιατρών στην τραγωδία με…

polakis 0

Τα καυστικά σχόλια του Παύλου Πολάκη στο facebook προκάλεσαν δημοσιεύματα με στόχο τον αναπληρωτή υπουργού Υγείας και την ξαδέλφη του αναισθησιολόγο για ενδεχόμενες ευθύνες γιατρών στην τραγωδία με το θάνατο της 4χρονης Μελίνας, μετά από επέμβαση στο Βενιζέλειο.

Αναλυτικότερα, στην ανάρτησή του στο facebook, ο κ. Πολάκης αναφέρει τα εξής:

«Οτι μιζες δεν παιρνω εγω ,τις παιρνουν κατι ΠΡΩΤΑ ΦΛΕΜΜΑΤΑ για να κανουν ανθρωποφαγια σε τραγικα περιστατικα ,προσπαθωντας να χτυπησουν εμενα μπας και διασωθουν οι χρηματοδοτες τους απο αυτα που ερχονται μεσα απο τις αλλαγες στην υγεια.
Στην οικογενεια μου την ευρυτερη δεν εχουμε βγαλει ουτε λαμογια ,ουτε ληστες ,ουτε δολοφονους ,ουτε δοσιλογους ,ουτε ναρκομανεις.
ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ τιμιους ,αγνους ,αγωνιστες ,μορφωμενους και εργατικους.
Η αδερφοσυνη του πατερα μου ειχε πεντε στους εφτα με πτυχιο ΑΕΙ (4 δαςκαλους και εναν καθηγητη)ξεκινωντας απο μια φτωχη αγροτικη οικογενεια των σφακιων στα χρονια της κατοχης.οι αλλοι δυο ηταν ο πατερας μου και ο πατερας της αναισθησιολογου βαγγελιω νεκταριας πολακη και οι δυο αγροτες-κτηνοτροφοι.
Τα 11 πρωτα ξαδερφια που ειμαστε η επομενη γενια ειμαστε 2 γιατροι(εγω και η νεκταρια-βαγγελιω),2 δασκαλοι,1 πολιτικος μηχανικος ,1 ηλεκτρολογος μηχανικος,1 καθηγητης ,1 Α μηχανικος του εμπορικου ναυτικου,1 νοσηλευτρια τει προισταμενη σε μεθ,1 ψυκτικος απο τεχνικη σχολη ,1 στελεχος τουριστικων επιχειρησεων.
ΟΣΗ ΛΑΣΠΗ και να ριξετε αξιοποιωντας το τραγικο περιστατικο του θανατου της τετραχρονης στο βενιζελειο και τη σποραδικη χρηση οπιοειδους αναλγητικου απο ενα ανθρωπο που εχει δυο σοβαροτατες νοσηλειες στη ζωη του με πολυημερη παραμονη σε μεθ και πασχει απο χρονιο πονο λογω των κακωσεων ,ουτε αυτον θα βγαλετε ναρκομανη ουτε εμενα «νονο» που συγκαλυπτει.
Οτι πρεπει να γινει ΘΑ γινει ,οτι ευθυνη υπαρχει θα καταλογιστει οπως ο νομος και η διαδικασια επιβαλει.
Σε λιγο καιρο που θα βγουν ΠΟΛΛΑ στη φορα απο τα εργα και τις ημερες των αφεντικων σας και χρηματοδοτων σας στο χωρο της υγειας ,θελω να δω το παθος που θα δειξετε για αποδοση δικαιοσυνης….
ΚΑΙ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ
Παυλος Πολακης»

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…