Όταν τον ψήφιζαν για αντιπρόεδρο της βουλής, εγώ έπινα καφέ

Το «καρφί» του Παπαχριστόπουλου για τον Δ. Καμμένο

NewsRoom 17/06/2018 | 10:28

«Όταν είχε προταθεί για αντιπρόεδρος της Βουλής, εγώ έπινα καφέ στη διπλανή αίθουσα στο κυλικείο και δεν ψήφισα ποτέ, αν σας λέει κάτι αυτό. Άλλο σχόλιο για τον συνάδελφο δεν έχω να κάνω» δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό Εpsilon ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Θανάσης Παπαχριστόπουλος, αφήνοντας αιχμές για τη στάση του Δημήτρη Καμμένου, ο διεγράφη από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματός του μετά τη θετική ψήφο του στην πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης.

Σε ερώτηση για το αν πρόκειται να τον αντικαταστήσει στο πόστο του αντιπροέδρου της βουλής, ο κ. Παπαχριστόπουλος απάντησε: «Δεν με ενδιαφέρει εμένα καμία θέση, με ενδιαφέρει άλλο πράγμα. Ότι ένα σύστημα που λεηλάτησε τη χώρα επί 40 χρόνια δίνει τα ρέστα του για να επιβιώσει. Κάποιοι είμαστε αποφασισμένοι και δεν πήγαμε να κάνουμε δημόσιες σχέσεις με τα εκατό περιφερόμενα άτομα της διαπλοκής, ούτε να πλουτίσουμε. Είμαστε αποφασισμένοι η χώρα να επανέλθει στην τάξη».

Στην επισήμανση τι σκοπεύει να κάνει αν του προταθεί κάτι τέτοιο, τόνισε: «Αυτό είναι το θέμα; Ενδιαφέρει τον Έλληνα πολίτη, ποιος θα πάρει τη θέση του αντιπροέδρου;».