Όταν οι μάρτυρες κατονομάζουν τον Άδωνη είναι ψευδομάρτυρες, όταν κατονομάζουν τους άλλους είναι αξιόπιστοι

Όταν η λογική πάει περίπατο...

4743614 1

Οργισμένος βγήκε το βράδυ της Δευτέρας στο φιλόξενο κεντρικό δελτίο του ΣΚΑΪ ο Άδωνης Γεωργιάδης, λίγο αφού έγινε γνωστή η συνέχιση της έρευνας σε βάρος του (όπως και για άλλα τέσσερα πολιτικά πρόσωπα) για την υπόθεση της Novartis, προαναγγέλλοντας ότι θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη κατά πάντων και ότι η επόμενη κυβέρνηση θα συστήσει εξεταστική επιτροπή για τη «σκευωρία Novartis».

Αυτό που έχει ενδιαφέρον να παρατηρήσει κανείς στα όσα είπε ο πρώην υπουργός είναι το πώς αντιλαμβάνεται το ρόλο των μαρτύρων στην υπόθεση της Novartis. Ως γνωστόν, για τον ίδιο και για σύσσωμη τη Νέα Δημοκρατία και το ΚΙΝΑΛ, οι μάρτυρες της υπόθεσης είναι «κουκουλοφόροι» ψευδομάρτυρες που είναι βαλτοί από την κυβέρνηση για να τους διαβάλουν. Όμως αν οι ίδιοι «κουκουλοφόροι» μελλοντικά στραφούν κατά στελεχών της σημερινής κυβέρνησης, τότε θα είναι… αξιόπιστοι!

«Έχω κάνει μηνύσεις, όπως έχουμε κάνει και οι άλλοι στους μάρτυρες αυτούς, ήδη για τον ένα που αποκαλύφθηκε η ταυτότητά του η μήνυση προχωράει», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Άδωνης Γεωργιάδης. Στη συνέχεια επεσήμανε πως «από την ώρα που αρχειοθέτησαν οι εισαγγελείς τους τέσσερις, πάει να πει ότι έκριναν ότι οι μάρτυρες είπαν ψέματα για τους τέσσερις. Άρα οι μάρτυρες που είπαν ψέματα για τους τέσσερις, δεν μπορεί να έχουν πει αλήθεια για τους έξι».

Και εκεί που η Σία Κοσιώνη πήγαινε να τον αποχαιρετήσει, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ είχε κάτι ακόμα να πει: προανήγγειλε εξεταστική επιτροπή για την «σκευωρία της Novartis», τονίζοντας: «Εύχομαι οι πολιτικοί μου αντίπαλοι να μην κατονομαστούν από τους ψευδομάρτυρες ότι αυτοί τους έβαλαν. Γιατί όποιος λεχθεί από τους ψευδομάρτυρες στην Εξεταστική που θα έρθουν χωρίς προστασία και θα πει ότι εμένα με έβαλε ο Κώστας, εμένα με έβαλε ο Αλέξης, εμένα με έβαλε ο Παύλος, να ξέρετε ότι το αδίκημα που έχει συμβεί είναι το αδίκημα της εσχάτης προδοσίας επί απόπειρα αλλοιώσεως του δημοκρατικού πολιτεύματος».

Δηλαδή, όταν οι μάρτυρες κατονομάζουν τον Άδωνη είναι ψευδομάρτυρες. Όταν κατονομάζουν τους άλλους, είναι αξιόπιστοι και τους ακούμε με προσοχή…

Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

6167665

Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

«Ουδέποτε, δόθηκε καμία εντολή για συγκάλυψη», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κοιτώντας τους συγγενείς των θυμάτων

Βουλή: Ο λόγος για τα άδεια έδρανα του ΚΚΕ και της Νέας Αριστεράς στην ομιλία της Κωνσταντοπούλου

6167422

Βουλή: Ο λόγος για τα άδεια έδρανα του ΚΚΕ και της Νέας Αριστεράς στην ομιλία της Κωνσταντοπούλου

Μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου, οι βουλευτές των δύο κομμάτων επέστρεψαν στις…

Μητσοτάκης: Όλο το παρασκήνιο για τις εκκαθαρίσεις Μπρατάκου και Παπασταύρου

InCollage 20240328 205245331

Μητσοτάκης: Όλο το παρασκήνιο για τις εκκαθαρίσεις Μπρατάκου και Παπασταύρου

O Κυριάκος Μητσοτάκης φαίνεται πως «παραίτησε» τους δύο στενούς του συνεργάτες προκειμένου να μην απολογηθεί…