Όταν οι αποκαλύψεις γίνονται από το Documento, η συντριπτική πλειοψηφία των λοιπών ΜΜΕ παρουσιάζει προβλήματα όρασης…

Σε τέτοιο μάλιστα βαθμό που αδυνατεί ακόμα και να αναρτήσει στις σχετικές στήλες (βλέπε σαιτ) ή και να διαβάσει ( βλέπε κάποιες πρωινές ενημερωτικές εκπομπές) τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας μας τα οποία από την πρώτη ημέρα της κυκλοφορίας της φιλοξενούν σε κάθε τεύχος αποκλειστικές ειδήσεις μείζονος ενδιαφέροντος...

58b979ef1dc52429108b45ab

Της Κατερίνας Κατή

Δεν μιλάμε για τις εσωτερικές σελίδες,που επίσης περιέχουν πρωτογενή θέματα .Αυτές ,ούτε καν τις ξεφυλλίζουν, λες και θα τους κάψουν τα …ακροδάχτυλα και δεν θα μπορούν μετά να γράφουν με την περισσή ευκολία, που δυστυχώς διακρίνει ορισμένους …λειτουργούς της Ενημέρωσης, λιβανωτούς για μεγαλοσχήμονες της πολιτικής και επιχειρηματικής ζωής του τόπου.

Και ξαφνικά οι ειδήσεις του Documento , μεταδίδονται και από άλλα Μέσα Ενημέρωσης.

Δυστυχώς όμως, όχι γιατί αποκαταστάθηκαν ως δια μαγείας τα προβλήματα της όρασης, ή γιατί άλλαξαν τα κριτήρια ή γιατί εξέλιπαν οι λόγοι για τους οποίους κάποιοι “θάβουν” τις πραγματικές ειδήσεις .

Μεταδίδονται γιατί δεν γίνεται αλλιώς, και χωρίς βεβαίως να γίνεται αναφορά στο Μέσον που πρώτο είχε προβεί στην αποκάλυψη.

Αυτό ακριβώς συνέβη σήμερα , με αφορμή όσα είπε από το βήμα της Βουλής, ο αναπληρωτής Υπουργός Δικαιοσύνης ,Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, για την έρευνα που διενεργείται από τη Δικαιοσύνη για την πολιτική μεθόδευση που οδήγησε σε ιδιωτικά συμφέροντα το Νοσοκομείο του Κοινωφελούς Ιδρύματος Ερρίκος Ντυνάν (ΚΙΕΝ), επιφέροντας μεγάλη οικονομική ζημία και του ελληνικού Δημοσίου.

Η αναφορά του κ. Παπαγγελόπουλου, που έπαιξε αμέσως σε πολλά σαιτ ως “αποκάλυψη του Υπουργού”, και η οποία αύριο μπορεί να γίνει και ρεπορτάζ σε εφημερίδες, αφορά σε εκτενές δημοσίευμα του Documento , με πρωτοσέλιδο χτύπημα, τον περασμένο Γενάρη, στο οποίο αποκαλύπταμε όλη την σχετική ένορκη κατάθεση σε εισαγγελέα του Ανδρ. Μαρτίνη, όπου εμπλέκει υπουργούς της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ , καθώς και την έρευνα που διεξάγεται από την εισαγγελία Διαφθοράς.

Ο Κος Παπαγγελόπουλος όμως , ο οποίος έκανε αναφορά στην υπόθεση απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του ανεξάρτητου βουλευτή Νίκου Νικολόπουλου, αναφέρθηκε και σε ένα άλλο σοβαρό θέμα το οποίο (ω του θαύματος) είχε επίσης γραφτεί στο Documento .

Ο αναπληρωτής Υπουργός Δικαιοσύνης μιλώντας για την υπόθεση των θαλασσοδανείων κομμάτων και ΜΜΕ χαρακτήρισε επονείδιστη και αντισυνταγματική την τροπολογία των τριών βουλευτών της ΝΔ που οδήγησε το 2013 στην αμνηστία των υπεύθυνων τραπεζιτών και πρόσθεσε ότι «την αντισυνταγματικότητα δεν την κρίνουν οι εισαγγελείς αλλά τα δικαστήρια και ο νοών νοείτω».

Τα ίδια ακριβώς αλλά και πολλά άλλα εξόχως ενδιαφέροντα ,όπως την αποκάλυψη για επιστρoφή στα δημόσια ταμεία των κλεμμένων με νόμο fast track , είχε πει ο κος Παπαγγελόπουλος στην αποκλειστική του συνέντευξη στο Documento, την περασμένη μόλις Κυριακή.

Τότε όμως οι αποκαλύψεις του δεν είχαν κινήσει το ενδιαφέρον…

Δημοσιεύονται σήμερα, έστω και με χρονοκαθυστέρηση, κι αυτό είναι θετικό για την κοινωνία .

Όσο για μας, που δεν αναφερόμαστε πουθενά, no problem… Τα ντοκουμέντα είναι αδιαμφισβήτητα. Έχουν δημοσιευθεί στο Documento.

πηγή:documentonews.gr

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr

Δώρα Χρυσικού: Η εξομολόγηση που συγκίνησε τη Ζαμπέτογλου – «Τον πλησίασα και του είπα ότι τα μαλλιά μου είναι περίεργα» (video)

profile player 960x540 25

Δώρα Χρυσικού: Η εξομολόγηση που συγκίνησε τη Ζαμπέτογλου – «Τον πλησίασα και του είπα ότι τα μαλλιά μου είναι περίεργα» (video)

Για την περίοδο που πάλευε με τον καρκίνο μίλησε η Δώρα Χρυσικού, αποκαλύπτοντας μια ιστορία…

Ξέσπασμα οργής από τη Σταυρούλα Μασσαλή για το χειροκρότημα στον Καραμανλή: «Τρύπησε τα αυτιά μας…» (video)

Μασσαλή Καραμανλής

Ξέσπασμα οργής από τη Σταυρούλα Μασσαλή για το χειροκρότημα στον Καραμανλή: «Τρύπησε τα αυτιά μας…» (video)

Δεν μπορούσε να πιστέψει το ηχηρό χειροκρότημα που έδωσαν οι βουλευτές της ΝΔ στον Καραμανλή…

Βόλος: Συγκλονίζει μαρτυρία 21χρονης κοπέλας – «Με βίαζε σε ξενοδοχείο από τα 11 μου χρόνια» (video)

viasmos 6

Βόλος: Συγκλονίζει μαρτυρία 21χρονης κοπέλας – «Με βίαζε σε ξενοδοχείο από τα 11 μου χρόνια» (video)

Απίστευτες αποκαλύψεις έκανε μια κοπέλα απ' τη Λάρισα, καθώς αποκάλυψε ότι βιαζόταν επί σειρά ετών…