Newsroom

Newsroom

Όταν ο Θέμος αποθέωνε τον Αναστάσιο Πάλλη

Η είδηση για τον Αναστάσιο Πάλλη και οι αποκαλύψεις του HOT DOC κάνουν τον γύρο των ΜΜΕ. Πλέον τα όσα…

Η είδηση για τον Αναστάσιο Πάλλη και οι αποκαλύψεις του HOT DOC κάνουν τον γύρο των ΜΜΕ. Πλέον τα όσα έφερε στο φως της δημοσιότητας η έρευνα του περιοδικού έχουν υποχρεώσει μέχρι και τους… συνεκδότες του φυγόδικου Πάλλη να γράψουν – πολύ προσεκτικά και αποστασιωπημένα – πέντε αράδες για την είδηση. Ίσα ίσα να παραθέσουν το δελτίο Τύπου της ΕΛ.ΑΣ.

Επειδή όμως στη δημοσιογραφία πρέπει να έχει κανείς πάντα κατά νου το scripta mannent, το HOT DOC υπενθυμίζει στον κ. Θέμο Αναστασιάδη, συνεκδότη μαζί με τον Αναστάσιο Πάλλη της εφημερίδας Πρώτο Θέμα, τι έλεγε για τον καταζητούμενο επιχειρηματία, εκτός από τότε που ήταν περήφανος για την είσοδό του στο μετοχικό σχήμα της εκδοτικής.

Υ.Γ. Τότε ο κ. Αναστασιάδης είχε περισσότερο ελεύθερο χρόνο καθώς δεν ήταν απασχολημένος με το να καταθέτει μηνύσεις για τα «συκοφαντικά» κατά τα άλλα δημοσιεύματα του HOT DOC και του koutipandoras.gr, ώστε να στρέψει αλλού την προσοχή και να μην απαντά στα καίρια ερωτήματα που του έθεσε η ερευνητική ομάδα με τα τεκμηριωμένα ρεπορτάζ της.

Ανδρουλάκης για Φοίβο Ιωαννίδη: Έφυγε ένας από τους πρωταγωνιστές του αντιδικτατορικού αγώνα

androulakis

Ανδρουλάκης για Φοίβο Ιωαννίδη: Έφυγε ένας από τους πρωταγωνιστές του αντιδικτατορικού αγώνα

«Ένας από τους πιο σημαντικούς πρωταγωνιστές του αντιδικτατορικού αγώνα, ο Φοίβος Ιωαννίδης δεν είναι πια…