Όταν ο Σταύρος είδε τα τρολ αλλά αντί να πληροφορήσει τους πολίτες τα έκανε παρέα

Σοβαρό θέμα συνιστούν οι κατηγορίες που εξαπέλυσε ο Σταύρος Θεοδωράκης κατά του ΣΥΡΙΖΑ από την Πρέβεζα, ενώ πραγματοποιεί διήμερη περιοδεία στην Ήπειρο…

stavros theodorakis

Σοβαρό θέμα συνιστούν οι κατηγορίες που εξαπέλυσε ο Σταύρος Θεοδωράκης κατά του ΣΥΡΙΖΑ από την Πρέβεζα, ενώ πραγματοποιεί διήμερη περιοδεία στην Ήπειρο αυτό το Σαββατοκύριακο.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού ισχυρίστηκε ότι στις εκλογές του 2012 του σύστησαν τρολ στο υπόγειο του κτιρίου του ΣΥΡΙΖΑ και όχι ομάδα επικοινωνίας. 

Το ζήτημα που τίθεται είναι γιατί ο τότε δημοσιογράφος Σταύρος Θεοδωράκης δεν αποκάλυψε στους πολίτες όσα καταγγέλει τώρα με καθυστέρηση τριών ετών και ως αρχηγός κόμματος.

Για όσα λέει ο κ.Θεοδωράκης φέρει σε κάθε περίπτωση μεγάλη ευθύνη.

Γιατί είτε είναι ένας κακός δημοσιογράφος που διαπλέκεται με τις άσχημες πλευρές της πολιτικής εξουσίας και τις δικαιολογεί είτε ρίχνει “λάσπη” στον ανεμιστήρα.

Διαβάστε την επίμαχη καταγγελία του Σταύρου Θειδωράκη

“Θα σας πω κάτι που δεν το έχω πει και έχει πλάκα. Στις εκλογές του 2012 είχα πάρει μια συνέντευξη από τον κ. Τσίπρα στα γραφεία στην Κουμουνδούρου και με πολύ μεγάλη χαρά μου λέει πάμε να σου δείξω τα παιδιά που δίνουν μάχη στο ίντερνετ. Και με πάει σε ένα υπόγειο της Κουμουνδούρου, που ήταν τα τρολ του ΣΥΡΙΖΑ. Δεκάδες πιτσιρικάδες που κάνανε αυτή τη δουλειά. Ήταν το αντίστοιχο που έκανε τότε και η Νέα Δημοκρατία, για να μην κοροϊδευόμαστε. Είναι απλό το παιχνίδι, αν έχεις λεφτά προσλαμβάνεις 300 νεαρούς σε όλη την Ελλάδα, οι οποίοι δημιουργούν ο καθένας από 10 λογαριασμούς και λέει πάμε παιδιά σήμερα να πούμε εναντίον του τάδε.”

 

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

usa

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

Η κυβέρνηση Μπάιντεν ανέστειλε την περασμένη εβδομάδα την αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ για…

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Bernat theoden titanikos

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Ο ηθοποιός Μπέρναρντ Χιλ, γνωστός από τους ρόλους του στον Τιτανικό και στον Άρχοντα των…