Όταν ο Πολάκης αλλάζει γραμμή…

Όπως σημειώνει η στήλη Neo στο matrix24.gr «Μπορεί πολλοί να ρωτούν τον Αλέξη Τσίπρα και άλλα κεντρικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ «αν συμμερίζονται τις απόψεις Πολάκη», όμως μάλλον έχουν καιρό να παρακολουθήσουν τον λόγο του πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας.»

4966415 1

Συγκεκριμένα, όπως φάνηκε και από την χθεσινή συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, πολλοί προσπαθούν να φιλοτεχνήσουν την εικόνα ενός ΣΥΡΙΖΑ με… δύο γραμμές, που από τη μία υπάρχει ο «συγκρατημένος» Τσίπρας και από την άλλη ο Πολάκης του «μετά θα λογαριαστούμε».

Ωστόσο, αν κανείς παρατηρήσει τις (σχεδόν) καθημερινές εμφανίσεις του Παύλου Πολάκη σε επιλεγμένα κανάλια και εκπομπές (αφού σε άλλα τον… «κόβουν»), θα διαπιστώσει ότι είναι ένας άλλος Πολάκης: συγκεκριμένα, αν εξαιρέσει κανείς τις αναρτήσεις του στο facebook για όσες υποθέσεις έχουν οσμή σκανδάλου (όπως τα διαφημιστικά κονδύλια και διάφορα άλλα τέτοια…), ο Πολάκης εμφανίζεται εξαιρετικά συγκρατημένος αναφορικά με τα της υγειονομικής κρίσης. Ο ίδιος, δηλαδή, δίνει έμφαση στα κενά που υπάρχουν στο ΕΣΥ, στις «χάρες» στις ιδιωτικές κλινικές, στην «στενότητα» ως προς τα αντιδραστήρια και τα διαγνωστικά τεστ, αλλά και στις ελλείψεις στα προστατευτικά μέσα για τους ήρωες της πρώτης γραμμής.

Δηλαδή, ασκεί αντιπολίτευση ουσίας, πρώτα ως γιατρός και μετά ως στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ. Κατά συνέπεια, όσοι μιλούν για «γραμμή Πολάκη», μάλλον έχουν μείνει στα παλιά ή έχουν καιρό να τον παρακολουθήσουν στην τηλεόραση…

Πηγή: matrix24.gr