Όταν ο νέος κυβερνητικός εκπρόσωπος ειρωνευόταν τον Χρυσοχοΐδη

Ανυπομονούμε για την πρώτη ερώτηση στην οποία θα κληθεί να απαντήσει για τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη...

Ο Γιάννης Οικονόμου αναλαμβάνει από σήμερα καθήκοντα κυβερνητικού εκπροσώπου, με την Αριστοτελία Πελώνη να… υποβιβάζεται και πάλι σε αναπληρώτρια. 

Πρώην γραμματέας της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ και πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, και τα τελευταία χρόνια σύμβουλος του πρωθυπουργού, βουλευτής και μέχρι πρότινος υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, ο Γιάννης Οικονόμου δεν είναι και κανένας… χτεσινός. Όμως πραγματικά ανυπομονούμε να του τεθεί η πρώτη ερώτηση που θα αφορά στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Κι αυτό γιατί τον Μάρτιο του 2012, όταν ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης επέστρεφε στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη στην κυβέρνηση Παπαδήμου, ο Γιάννης Οικονόμου μάλλον δεν είχε ενθουσιαστεί ιδιαίτερα με αυτήν την εξέλιξη – κάτι που βέβαια δεν ήταν και παράλογο, με δεδομένο ότι τότε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης ήταν στέλεχος του ΠΑΣΟΚ.

“Στην αλήθεια τώρα, τι πλάκα που έχει αυτός ο τύπος που ξαναεγινε υπουργός προστασίας του πολιτη”, σχολίαζε τότε ο Γιάννης Οικονόμου.

Άραγε τώρα που θα κληθεί να υπερασπιστεί τις πράξεις (και κυρίως τις παραλείψεις) του κ. Χρυσοχοΐδη στις καταστροφικές πυρκαγιές, θα έχει ακόμα πλάκα αυτός ο τύπος;

 

 

Δεκάδες χώρες καλούν τη Ρωσία να αποσυρθεί από το πυρηνικό εργοστάσιο Ζαπορίζια

AP - Ουκρανια

Δεκάδες χώρες καλούν τη Ρωσία να αποσυρθεί από το πυρηνικό εργοστάσιο Ζαπορίζια

«Το γεγονός ότι σταθμεύουν στην πυρηνική εγκατάσταση μέλη του στρατιωτικού προσωπικού της Ρωσίας και όπλα…