Όταν ο Μπογδάνος «κάρφωσε» την διευθύντρια του πρωθυπουργικού γραφείου στη Θεσσαλονίκη για την φιέστα του μίσους στο Βίτσι

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος που ήταν μέχρι πριν λίγες ώρες ένας εκ των ανοικτά ακροδεξιών βουλευτών της ΝΔ, δεν ήταν όμως και ο μόνος. 

IMG 20211005 WA0003 4

 Η αιτία που προκάλεσε σήμερα την διαγραφή του από την ΚΟ της ΝΔ, ήταν η γιορτή μίσους πρόσφατα στο Βίτσι .  Ο  Μπογδάνος στον πανικό του  «έδωσε» την διευθύντρια του Γραφείου του Πρωθυπουργού, στη Θεσσαλονίκη ( ο τελευταίος ήθελε να το κλείσει) κα Αντώνιου, και τον βουλευτή Καστοριάς της ΝΔ Ζήση Τζηκαλάγια, που επίσης βρέθηκαν πρόσφατα στο Βίτσι για τις ακροδεξιές φιέστες μίσους.  Μάλιστα η  κα Αντώνιου είναι διαχρονική θιασώτρια των ακροδεξιών συνάξεων στο Βίτσι.

Ο φωτογραφικός φακός είχε απαθανατίσει παλιότερα την κ. Αντωνίου αγκαζέ με την πρώην κοινοβουλευτική εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής, Δέσποινα Σβερώνη, στην ίδια γιορτή μίσους. Η τελευταία εμφάνιση της ήταν όταν συνόδευσε τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο και τον Αντώνη Μυλωνάκη, βουλευτή της Ελληνικής Λύσης,  στο βουνό που είναι άμεσα συνυφασμένο με την εμφυλιοπολεμική περίοδο.

Μάλιστα, πληροφορίες θέλουν την κ. Αντωνίου να διέγραψε τις φωτογραφίες που δημοσιεύει το Documento από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

 

 

IMG 20211005 WA0003

 

IMG 20211005 WA0004

 

Screenshot 5 1

Πλέον μένει να δούμε αν ο  Κυριάκος Μητσοτάκης θα δώσει στην πρώην βουλευτή, η θα την διαγράψει 

Iνδονησία: Ξύπνησε το ηφαίστειο στο «Δαχτυλίδι της Φωτιάς» – Συναγερμός για τσουνάμι (video)

ηφαιστιο

Iνδονησία: Ξύπνησε το ηφαίστειο στο «Δαχτυλίδι της Φωτιάς» – Συναγερμός για τσουνάμι (video)

Τουλάχιστον 11 χιλιάδες άνθρωποι εγκατέλειψαν τα σπίτια τους εν μέσω φόβων για εξάπλωση τέφρας και…