Newsroom

Newsroom

Όταν ο Μπαρόζο μίλησε για τον ρατσισμό κι ο Σαμαράς… ξεροκατάπινε

Ο Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο, στις δηλώσεις του στα πλαίσια της εκδήλωσης για την ανάληψη της προεδρίας της Ε.Ε. απο την…

Ο Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο, στις δηλώσεις του στα πλαίσια της εκδήλωσης για την ανάληψη της προεδρίας της Ε.Ε. απο την Ελλάδα, είπε μεταξύ άλλων, ότι δεν έχουν καμία σχέση με τις ευρωπαϊκές αξίες, κόμματα που θεωρούν ως “κακό” τους αλλοδαπούς.

Ο πρόεδρος της Κομισιόν εννοούσε την Χρυσή Αυγή και τα ρατσιστικά της ιδεώδη. Ωστόσο, δίπλα του είχε τον έλληνα πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά ο οποίος, σύμφωνα με την αρχή που έθεσε ο Ζ. Μπαρόζο, μάλλον έχει λίγη σχέση με τις ευρωπαικές αξίες, παρά το γεγονός ότι σε όλες του τις δηλώσεις επέμενε για την ευρω-προσήλωση του.

Είναι ο πρωθυπουργός που υποσχέθηκε στους ψηφοφόρους του ότι θα βγάλει έξω απο τους παιδικούς σταθμούς τα νήπια των αλλοδαπών.

Είναι ο πρωθυπουργός που χαρακτήρισε ως “εισβολείς” τους αλλοδαπούς και “υποσχέθηκε” ότι θα “ανακαταλάβει τις ελληνικές πόλεις” και μετά εφήρμοσε το σχέδιο Ξένιος Δίος και δημιούργησε στρατόπεδα συγκέντρωσης ψυχών που έφυγαν απο τις πατρίδες τους για να γλιτώσουν τον πόλεμο.

Είναι ο επικεφαλής του κόμματος, στις τάξεις του οποίου συμπεριλαμβάνονται και οι:

-Μάκης Βορίδης, ο οποίος δυο χρόνια πριν σε εκδήλωση του ακροδεξιού περιοδικού Patria, χαρακτήριζε “δικαιολογημένη τη βια των κατοίκων του Αγίου Παντελεήμονα.

-Αθανάσιος Πλεύρης, ο οποίος πάλι σε εκδήλωση του ίδιου περιοδικού δήλωνε οτι “πρέπει να χυθεί αίμα στα σύνορα”.

-Χριστίνα Σιδέρη, η οποία όταν πέθανε απο αναθυμιάσεις μαγκαλιού η 13χρονη Σάρα στη Θεσσαλονίκη, διερωτόταν στο twitter του συμβούλου του πρωθυπουργού, Γ. Μουρούτη, γιατί θα πρέπει να ασχολούμαστε με τα “λαθροαλλοδαπά πρεζόνια”.

-Ιωάννης Κωτούλας, σύμβουλος του υπ. Εσωτερικών και φερόμενος ως προστατευόμενος του Μαξίμου, ο οποίος συνέγραψε το βιβλίο “Η άνοδος του Γ Ράιχ” το οποίο χαρακτηρίστηκε ως προσπάθεια ανασκευής της ιστορίας και εξύμνησης του ναζισμού.

 

-Φαήλος Κρανιδιώτης, προσωπικός φίλος του πρωθυπουργού και πρώην σύμβουλος του, ο οποίος δηλώνει “εθνικιστής”, όπως και οι χρυσαυγίτες και στο facebook του έγραφε ότι “φυλάει τις “σφαίρες” του για τον πραγματικό εχθρό”, κάνοντας λόγο “για το σκυλολόι του ΣΥΡΙΖΑ”. 

 

 

 

 

 

 

 

Κακοκαιρία: Πλημμύρισαν δρόμοι σε Πήλιο και Καρδίτσα-Χιονόπτωση στη Βόρεια Ελλάδα (video)

phlio 1

Κακοκαιρία: Πλημμύρισαν δρόμοι σε Πήλιο και Καρδίτσα-Χιονόπτωση στη Βόρεια Ελλάδα (video)

Οι ισχυρές καταιγίδες που έπληξαν την χώρα, οδήγησαν σε πλημμυρικά φαινόμενα σε περιοχές της Θεσσαλίας.